TERVETULOA PROTEIINIPIILAAKSOON!

MIKSI: Proteiinit ovat ihmiselle välttämättömiä ravintoaineita ja Suomi on niiden osalta riippuvainen tuonnista. Suomalaisen proteiinijärjestelmän muutos on väistämätön. Muutoksen kelkasta jäämisen sijaan Jyväskylän seutukunnasta halutaan rakentaa kehittyneen proteiinijärjestelmän edelläkävijä. Uusien innovaatioiden, tutkimustiedon ja verkostojen avulla alueen tuottajat, yrittäjät ja kunnat löytävät uusia ansaintamalleja proteiinitalouden ympäriltä edistäen samalla alueellista kehitystä sekä ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

MITÄ: Sitran rahoittaman Jyväskylän yliopiston Proteiinipiilaakso -hankkeen tarkoitus on mahdollistaa proteiinijärjestelmää uudistavien toimintatapojen löytäminen ja kehittäminen tiedon ja yhteistyöverkostojen avulla. Haemme tuottajia, yrittäjiä ja muita kiinnostuneita osallistumaan proteiinijärjestelmää koskeviin kokeiluihin tai tulemaan osaksi yhteistyöverkostoa. Verkostoon liittyminen ei velvoita sinua mihinkään. Sen avulla saat suoraa tietoa hankkeen etenemisestä sekä yhteyden mahdollisiin yhteistyökumppaneihin.

MITEN: Jos sinulla on koskaan ollut proteiinituotantoa koskeva idea tai haluat olla osa rakentamaamme yhteistyöverkostoa, ilmoitathan siitä meille sähköpostilla (emma.k.kynkaanniemi@jyu.fi) tai puhelimitse (040 8053434). Lisätietoa saatavilla hankkeen nettisivuilta kestavatproteiinit.fi. Hankkeen etenemistä voit seurata myös twitteristä @JYUfood.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös