#retkeilyKS-videokilpailun säännöt

 

Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää #Keski-Suomen retkeilyreitit maailmankartalle -hanke, jota Jyväskylän ammattikorkeakoulun Liiketoimintayksikkö koordinoi. Hankkeen osatoteuttajana toimii Metsähallitus (Luontopalvelut) sekä partnerina Visit Finland – Outdoors Finland.

Videokilpailun aikataulu
Kilpailu on käynnissä 21.4-30.9.2018.

Videon pituus
Videon toivottu kesto on 15-45 sekuntia.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistuminen on ilmaista. Kilpailu on avoin kaikille. Alle 18-vuotiaalla osallistujalla tulee olla huoltajan suostumus osallistua kilpailuun. Videon tulee olla osallistujan itse kuvaama. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhdellä videolla.

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu #Keski-Suomen retkeilyreitit maailmankartalle -hankkeen verkkosivujen kautta osoitteessa https://www.aitomaaseutu.fi/hankkeet/retkeilyks. Video jaetaan kilpailun järjestäjälle lataamalle se sivustolla olevan kilpailulomakkeen kautta YouTube- tai Vimeo-linkkinä tai mikäli tämä ei ole mahdollista, osallistuja toimittaa kilpailun järjestäjälle latauslinkin videotiedostoon. Mikäli kilpailija ei ole itse ladannut videotaan YouTubeen tai Videoon, kilpailun järjestäjällä on oikeus ladata videotiedosto toimitetun tiedostolinkin kautta haltuunsa ja edelleen Retkeily Keski-Suomi -YouTube-kanavalle, varustettuna kilpailun osallistujan ilmoittamin tiedoin (osallistujan nimimerkki, videon nimi ja kuvauspaikka).

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostoa. Kilpailuun ei voi osallistua muulla tavoin kuin lataamalla video kilpailusivustolle tai palveluun, jonka kautta kilpailun järjestäjä voi ladata videotiedoston käyttöönsä ohjeen mukaisesti ja täyttämällä osallistujatiedot kilpailusivulle. Palkinnon voittaja vastaa itse palkinnon lunastamiseen liittyvistä kustannuksista (mm. matkakulut). Kilpailijoiden tietoja ja materiaaleja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Videoiden tekijänoikeudet säilyvät tekijällä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden kilpailuun osallistuneiden videoiden julkaisuun, jakamiseen ja käyttöön valitsemissaan medioissa, markkinoinnissaan ja viestinnässään. Kilpailun järjestäjä voi pyytää osallistujia lähettämään videotiedoston järjestäjälle ja saa tallentaa ja julkaista näitä kilpailuun osallistuneita videotiedostoja omilla sähköisillä kanavillaan.

Videon sisältö
Videon sisällön tulee olla keskisuomalaisesta luontokohteesta. Videon sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja olla hyvän maun mukaisia. Loukkaavia, rasistisia, halventavia tai muuten epäasiallisia videoita ei hyväksytä. Videon tulee olla kilpailuun osallistuvan henkilön itsensä kuvaama ja hänellä tulee olla videoon kaikki käyttöoikeudet. Videon lähettäjällä on vastuu siitä, että hänellä on oikeudet materiaalin käyttämiseen sääntöjen mukaisesti ja että video noudattaa tekijänoikeuksia.

Kilpailuun osallistuja vastaa itse siitä, että hänellä on videossa esiintyvien henkilöiden lupa videolla esiintymiseen. Kilpailuun osallistujan tulee kysyttäessä pystyä esittämään kaikkien videolla esiintyvien suostumukset.

Voittajan valinta
Kilpailun voittajavideot (sijat 1-3) valitsee järjestäjän asettama raati. Myös eniten yleisöääniä saanut video palkitaan, mutta tasatilanteessa voittaja arvotaan. Videokilpailun voittaja julkaistaan lokakuussa 2018. Kilpailuun osallistuvat video on ladattava sivustolle viimeistään 30.9.2018 klo 23.59 mennessä.

Kilpailun palkinnot
1. palkinto: Yö lasikattoiglussa kahdelle (Revontuli, Hankasalmi), lahjakortin arvo 270 euroa

2. palkinto: Luontoelämyslahjakortti 100 e

3. palkinto: Luontoelämyslahjakortti 50 e

Yleisöäänestyksen voittaja: Retkiyö kansallispuistossa Tentsile-puuteltassa nuotioillallisen kera 1-2 hengelle (KalajaRetkeily), lahjakortin arvo n. 200 e.

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien tiedot omissa julkaisuissaan ja verkkokanavissaan (mm. kotisivu, uutiskirje, sosiaalisen median kanavat). Palkintojen saajat julkistetaan Facebookissa Retkeily Keski-Suomi –sivulla sekä aitomaaseutu.fi/retkeilyks-sivulla. Palkinnon lunastamisesta sovitaan voittajien kanssa henkilökohtaisesti. Kilpailun palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa tai vaihtaa rahaksi tai muuhun tavarapalkintoon. Palkinnon voittaja vastaa palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista (mm. matkakustannukset).

Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailuun osallistumisen yhteydessä tapahtuvista tietoliikennehäiriöistä tai tietoteknisistä ongelmista, jotka eivät ole järjestäjästä johtuvia. Nämä kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumisen yhteydessä (“Olen lukenut ja hyväksynyt kilpailun säännöt”) kaikki osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja hyväksyvät palkintoon ja sen lunastamiseen liittyvät ehdot. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin. FlowHouse Oy vastaa tietojen keräämisestä, hallinnoimisesta ja luovutuksesta kilpailun järjestäjälle. FlowHouse Oy luovuttaa kaikki kilpailun myötä kerätyt tiedot kilpailun järjestäjälle. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä luovuteta ulkopuolisille.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet tehdä muutoksia kilpailun sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin seikkoihin ilman erillistä ilmoitusta.

Videoiden käyttö
Kilpailun järjestäjä voi käyttää videoita markkinoidessaan alueen luontokohteita. Videon käytön yhteydessä mainitaan kuvaajan toimittamat tiedot. Videot eivät siirry kilpailun järjestäjän omistukseen. Videoita jaetaan Keski-Suomen retkeilyreitit maailmankartalle -hankkeen sosiaalisen median tileillä (esim. Facebook, YouTube).

Rekisteriseloste
https://www.jamk.fi/fi/Tietoa-JAMKista/Rekisteriseloste/

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös