Sadonkorjuun aika – maaseuturahoituksen tuloksia Keski-Suomessa kaudelta 2014-2020

Sadonkorjuun aika – maaseuturahoituksen tuloksia Keski-Suomessa kaudelta 2014-2020

Maaseutuohjelman rahoituksen avulla Keski-Suomessa on mm. monipuolistettu ja uudistettu yritystoimintaa, lisätty innovaatioita sekä kehitetty palveluita. Rahoituksen avulla on parannettu osaamista sekä panostettu ympäristöasioihin ja hyvinvointiin. Lisäksi maaseudun asukkaiden osallistumista ja yhteisöllisyyttä on vahvistettu.

Keski-Suomen ELY-keskus ja Leader-ryhmät ovat tuottaneet yhteistä materiaalia summaten päättynyttä maaseudun rahoituskautta 2014-20 Keski-Suomessa.

Webinaarissa 10.11.2021 käytiin läpi yhteenvetoa maaseuturahoituksen tuloksia Keski-Suomessa. Tallenne löytyy Youtubesta.

Sadonkorjuun aika – julkaisuun on koottu faktoja ja alustavia arvioita maaseuturahoituksen vaikuttavuudesta. Julkaisun tiedot perustuvat maaseuturahoitusta myöntävien Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Keski-Suomen Leader-ryhmien tilastoihin. Julkaisun löydät Keski-Suomen maaseudun nettisivuilta.

Lisäksi osana tulosviestintää tuotettiin videosarja, jossa maakunnan yrittäjät ja hanketoteuttajat kertoivat tekemästään työstä sekä rahoituksen vaikutuksista toimintaansa. Videot löytyvät Keski-Suomen maaseudun Youtube-kanavalta.

Kannattaa tutustua materiaaleihin!
Lisätietoa: www.keskisuomenmaaseutu.fi/sadonkorjuunaika

Aineisto on koottu Sykettä2-viestintähankkeessa. 

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös