Tervetuloa Keski-Suomen Maaseutugaalaan 2017!

Tervetuloa Keski-Suomen Maaseutugaalaan 2017!

Keski-Suomen Maaseutugaala 2017 järjestetään Kylpylähotelli Summassaaressa Saarijärvellä perjantaina 8.9.2017 klo 17.30 alkaen.

Maaseutugaala saattaa maaseudun toimijat – karjatilalliset ja viljelijät sekä alueen muut toimijat ja asukkaat – yhdessä juhlistamaan arvokasta maaseutuamme ja verkostoitumaan. Gaala on osa Yhdessä – Suomi100 -ohjelmaa.

Juhlan järjestämiseen osallistuu useita yhteistyötahoja, mikä mahdollistaa 25 € osallistumismaksulla tutustumisen maaseutuhankkeisiin ja yhteistyökumppaneihin, klo 19.00 alkavan illan ohjelman sekä juhlaruokailun noutopöydästä ruokajuomineen.

Juhlapäivällinen jälkiruokineen on koottu paikallisten tuottajien ja yritysten raaka-aineista ja tuotteista. Lähiruokaa pelloilta, metsistä ja järvistä – leipää, juureksia, vihanneksia, yrttejä, kalaa, lihaa ja marjoja.

SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGBOhjelmassa puheita ja laulua, maatalouden parhaiden käytänteiden ja maistuvimman maaseutuyrityksen palkitsemisia sekä Keski-Suomen Vuoden kylän julkistaminen. Illan päätteeksi tanssit Tommi Soidinmäen ja Vastakaiku-orkesterin tahdittamana.

Hengähdä siis hetki ja tule mukaan maaseutujuhlaan!

Huomio hanketoimijat! Maaseutugaalan yhteydessä maaseudun kehittämishankkeilla on mahdollisuus tulla esittäytymään ja kertomaan toiminnastaan. Toimithan ripeästi maksuttoman esittelypaikan varmistamiseksi, paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautumiset ja esittelypaikkojen varaamiset 18.8. mennessä Keski-Suomen Maaseutugaalan sivustolla. Lisätietoja Maaseutugaalasta antaa Virpi Ruotsalainen p. 040 157 9683, virpi.ruotsalainen@jamk.fi.

Tapaamisiin Keski-Suomen Maaseutugaalassa!

Keski-Suomen Maaseutugaala 2017 yhteistyökumppanit

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös