Hyppää sisältöön
Aito Maaseutu
Valikko
Ajankohtaista
Kalenteri
Hankkeet
Teemat
Materiaali
Hankkeiden julkaisut ja loppuraportit
Tietopankki
Galleriat
Reseptit
Suoramyyntipaikat Keski-Suomessa
REKO-lähiruokapiirit
Verkkolehti
Linkit
Yhteystiedot
Kirjaudu sisään intraan
Kirjaudu sisään
Ei hakutuloksia.
Tietopankki
Nimi
Tiedostotyyppi
Osasto
Keskisuomalaisten elintarvikeyritysten viennin ja kestävän kehityksen selvitys
pdf
Elintarvike ja ruoka
,
KEKO 2
,
kestävä toiminta
,
selvitys
,
Yrittäjyys
Luomu Keski-Suomessa -kooste 2020
pdf
Elintarvike ja ruoka
,
KEKO 2
,
Maaseutu
,
selvitys
Hampun tuotannon ja käyttömahdollisuuksien esiselvitys
pdf
Elintarvike ja ruoka
,
KEKO 2
,
Maaseutu
,
selvitys
Takaisin ylös