Tulossa ainutlaatuinen LuomuKS-hankkeen opintomatka Saksaan 13.–16.2.2018 – ilmoittautumiset heti tai viimeistään 10.12. mennessä!

Tulossa ainutlaatuinen LuomuKS-hankkeen opintomatka Saksaan 13.–16.2.2018 – ilmoittautumiset heti tai viimeistään 10.12. mennessä!

Nyt keskisuomalaisilla luomusta kiinnostuneilla viljelijöillä, jatkojalostajilla ja toimijoilla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä opintomatkalle luomu-Saksaan! Matkaan lähteminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja lähdemme liikkeelle ja palaamme Jyväskylän lentokentältä. Yhden päivän vietämme BIOFACHissa, maailman suurimmilla luomumessuilla, ja muina päivinä tutustumme paikallisiin luomutiloihin sekä kuulemme katsauksen Saksan luomutilanteeseen ja -toimintaan. Opintoretkikohteet ovat alueen menestyviä luomutiloja.

BIOFACH-luomumessut on Euroopan suurin luomualan ammattilaistapahtuma, joka kokoaa vuosittain tuhansia luomutuottajia ympäri maailmaa. Siellä on esillä elintarvikkeita, vaatteita, kosmetiikkaa ja myös esim. huonekaluja. Elintarvikkeista löytyy tuoretuotteita, mutta myös valmisruokia ja pakasteita ja erikoisruokavaliot ovat hyvin esillä. Luomutuotteiden markkinat kasvavat koko ajan hurjalla tahdilla ympäri maapallon ja suomalaisilla tuotteilla on mahdollisuudet markkinoille. Haetaan uusia ajatuksia tuotteistamiseen luomumessuilta!

Lue lisää:
LuomuKS-hankkeen Saksan opintomatkan ohjelma
LuomuKS-hankkeen Saksan opintomatkan matkaehdot

Matkan hinta kohderyhmään kuuluville on 950 €/ hlö ja se sisältää
• Lennot
• Kuljetukset Saksassa
• Yöpymisen 2-hengen huoneessa
• Kaikki ruokailut (3 aamiaista, 3 lounasta ja 3 iltaruokailua, ruokajuomana vesi, arvo 140 €)
• Messuliput
• Matkaohjelman ja suomenkielisen matkanjohtajan palvelut

Tämä on hankkeen ainoa ulkomaanmatka ja LuomuKS-hanke kustantaa hankkeen kohderyhmään kuuluville 300 € matkan hinnasta. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mieluummin heti tai viimeistään 10.12.2017 oheisella sähköisellä lomakkeella!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös