Wanted! Luontoperustaisia palveluita Keski-Suomen alueella tuottavia ja niistä kiinnostuneita etsitään.

Wanted! Luontoperustaisia palveluita Keski-Suomen alueella tuottavia ja niistä kiinnostuneita etsitään.

Tarjoatko Keski-Suomen alueella joko yrittäjän tai työntekijän roolissa luontoon, eläimiin, vesistöihin ja/tai maatilaympäristöön liittyviä hyvinvointi- tai virkistyspalveluita? Tai onko unelmasi tarjota näitä tulevaisuudessa? Kaipaatko verkostoitumista toisten samankaltaisten kanssa tai tukea palveluiden kehittämisessä? 

LuontoVoimaa ja LuontoHoivaa Keski-Suomesta –hanke kokoaa alueen Green Care / Blue Care – ja luontoperustaisia hyvinvointi- tai virkistyspalveluita tuottavat ja niistä kiinnostuneet yhteen tarjoten matalan kynnyksen puitteet ajatusten, kehittämistarpeiden ja hyvien käytäntöjen jakamiselle, uusien yhteistyömuotojen mahdollistumiselle sekä kaikkia hyödyttävän näkyvyyden lisäämiselle.  

Luontoperustaiset hyvinvointi- ja virkistyspalvelut voivat olla osa hyvin erilaisten toimialojen palveluita niin matkailu, maa-, metsätalous- ja muilla luonnonvara-, sosiaali- ja terveys- kuin taide- ja kulttuurialoilla ja pitää sisällään monenlaista toimintaa aina kasvatuksellisesta kalastuksesta, luontolähtöisistä teatterielämyksistä ja metsäjoogasta eläinavusteiseen terapiaan ja hoivamaatilatoimintaan saakka. Kehitettävään verkostoon ja sen toimintaan ovat tervetulleita kaikki, jotka jollainlailla hyödyntävät Keski-Suomen alueella hyvinvointi- tai virkistyspalveluissaan luontoa tai ovat siitä kiinnostuneita, riippumatta millaisin termein palveluista puhuvat tai missä roolissa palveluiden kehittämisessä ovat mukana (yrittäjä, työntekijä, hanketyöntekijä ym.). 

LuontoVoimaa ja LuontoHoivaa Keski-Suomesta –hanketta hallinnoi Kehittämisyhtiö Witas Oy, osatoteuttajana toimii ProAgria Keski-Suomi / Keski-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta.

Lue lisää: https://www.witas.fi/hankkeet/luontovoimaa_ja_luontohoivaa_keski_suomesta/lisatietoja_1057  

 

Ota rohkeasti yhteyttä: 

Laura Syrén 

Projektipäällikkö 

040 746 1690 

laura.syren@witas.fi

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös