Kategoria: Ajankohtaista

Hampun käyttömahdollisuudet teollisuudessa ja rakentamisessa -online työpaja 28.4. klo 12

Kevään 2020 aikana Keski-Suomessa selvitetään viljelijöiden halua ja mahdollisuutta tuottaa öljyhampun päistärettä tai kuituhamppua teolliseen käyttöön. Uusiutuvien raaka-aineiden kysyntä kasvaa ja teolliset toimijat ovat kiinnostuneita hyödyntämään vanhoja, kotoperäisiä kuitumateriaaleja aiempaa laajemmin. Osana hanketta toteutetaan kaksi webinaaria, 28.4. ja toukokuussa 2020 (lisätiedot myöhemmin). ProDeliver Oy järjestää 28.4.2020 klo 12:00 alkaen ELY-rahoitteiseen esiselvityshankkeeseen liittyvän työpajan hampun tuotannon […]

Tietoa elintarvikeyrityksistä ja niiden toimintaympäristöstä tarvitaan kehittämistyöhön ja päätöksentekoon – Lähiruokayrittäjä, vastaathan kyselyyn 6.4. mennessä!

Jyväskylän ammattikorkeakoulu käynnisti maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta aiemmin maaliskuussa kyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää lähiruokayritysten menneiden vuosien kehityskulkuja, nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä. Kyselyn vastaukset auttavat mm. ohjaamaan tulevia kehittämistoimia. Kyselyyn vastaamisaikaa on 6.4. asti.

Amazing Keski-Suomi 2020 siirtyy keväälle 2021

Koronavirusepidemian (COVID-19) aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa kannamme omalta osaltamme vastuumme ja olemme rahoittajan kanssa käydyssä keskustelussa sopineen Amazing Keski-Suomi -tapahtuman siirrosta vuodella eteenpäin keväälle 2021. Toivomme, että näin hidastamme viruksen leviämistä ja varmistamme osaltamme toiminnan jatkuvuutta. Lue koko tiedote.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös