Katsaus haastatteluraportin pohjalta keskisuomalaisten elintarvikejalostus- ja ruokamatkailuyritysten nykytilanteeseen, tulevaisuuden näkymiin ja kestävyyteen. Tilaisuudessa kuullaan myös Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin -hankkeen puheenvuoro. Tervetuloa kuulolle (alustava paikka: Jamk, Rajakatu 35, C119, Jyväskylä) […]
Keski-Suomi Food Lab -työpaja
Ilmoittautuminen on avattu! Keski-Suomi Food Lab -teemainen työpaja järjestetään tiistaina 3.10 klo 13 – 16 Laukaassa, tervetuloa mukaan.
PERUTTU: Elintarvikevienti Saksaan, Case Kalevala Spirit
Kiinnostaako elintarvikevienti Saksaan? Ehkä myös vientiin tähtäävä yritysryhmähanke? Tule verkostoitumaan ja kuulemaan Kalevala Spirit Oy:n tarjoamista mahdollisuuksista elintarvikkeiden myynnissä saksankielisillä joulumarkkinoilla tiistaina 23.5. klo 14 – 16. Tilaisuus järjestetään Jamkin pääkampuksen Kasvosalissa (C119).
Elintarvikejalostuksen uudet tuulet – tutustumisretki ll Pohjois-Karjala 3.-4.5.2023
Elintarvikejalostuksen uudet tuulet – tutustumisretken aikana tutustutaan monipuolisesti paikalliseen elintarvikejalostukseen ja kuullaan muun muassa pakastekuivausinvestoinnista sekä Luken Joensuun elintarvikekehittämiseen liittyvästä toiminnasta.
Lähiruokatreffit
Tervetuloa mukaan Keski-Suomen Keittiömestareiden ja ruoka-alan yrittäjien yhteisille Lähiruokatreffeille maanantaina 3.4. klo 18!