Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keski-Suomi Food Lab -työpaja

3 lokakuun, 2023 @ 13:00 - 16:00

Ruokaverkostomme toiveita on kuultu. On aika laatia askelmerkit!

Kutsumme sinut keskisuomalainen mukaan ottamaan askeleita kohti Keski-Suomen Food Labin kukoistusta Tertan kahvilaan, (Antinniityntie 1 Laukaa) tiistaina 3.10. klo 13–16.

Laukaan Vuonteelle, entisen Luonnonvarakeskuksen tervetaimiaseman tiloihin rakentuu keskisuomalaisen lähiruoan keskittymä Food Lab, joka tarjoaa kapasiteettia elintarviketuotantoon ja yhteiseen tekemiseen pienyrityksille. Tule jakamaan näkemyksesi ja toiveesi, jotta Food Labista luodaan yhdessä juuri sinun liiketoimintaasi tukeva ympäristö.

Vuonteen tiloissa toimivat tällä hetkellä mm. Jyväs-Hamppu, Tertan maalaiskahvila ja lähiruokapuoti, sienikasvattamo ja luonnontuotteiden vastaanottopiste. Alueella järjestetään tapahtumia, markkinoita, koulutuksia ja lähiruokapäiviä.

Ammattimaiset tuotantotilat tarjoavat mahdollisuuksia testaamiseen, tuotekehitykseen ja tuotannon laajentamiseen. Elintarvikkeiden jalostukseen, valmistukseen ja kehittämiseen sekä varastointiin, myyntiin ja jakeluun. Kiinnostaako tulevaisuudessa hyödyntää pakastekuivausta? Tarvitsetko tiloja käsittelyyn, pakkaamiseen ja varastointiin kausittain vai haluatko pysyvämpiä logistiikkaratkaisuja?

Ilmoittaudu mukaan Webropolissa!

Tilaisuuden järjestävät Jyväskylän Ammattikorkeakoulun hallinnoimat Keski-Suomen ruokaverkosto (KEVE) – ja Myrsky-hankkeet yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa KEVE-hankkeen projektipäällikkö Leena Pölkki, etunimi.sukunimi@jamk.fi.

 

Ilmoittaudu mukaan


Tiedot

Päivämäärä:
3 lokakuun, 2023
Aika:
13:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös