Keski-Euroopan matkailumarkkinat (Saksa) -valmennuspäivä

JAMK, Rajakatu 35, tila F205 (muuttunut!) Rajakatu 35, F205, Jyväskylä

Keski-Euroopan matkailumarkkinat (Saksa) -valmennuspäivä järjestetään torstaina 28.9.2017 klo 09:00–16:00, paikkana JAMKin Dynamon auditorio, Piippukatu 2, Jyväskylä. Ilmoittauduthan 22.9. mennessä.

Hankasalmen Naudan ensiapu-pienryhmän aloitustapaaminen

Hankasalmen Naudan ensiapu-pienryhmän aloitustapaaminen klo 10.00-14.30. Tapaamispaikkana Revontuli. Ryhmään voi vielä ilmoittautua kaikki naudan ensiavusta kiinnostuneet tilat. Pienryhmässä käydään laajasti läpi erilaisia nautojen terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Kouluttajana Emovet Oy:n […]

Sadonkorjuuilta syyssatoteemalla Konnevedellä

Mieron Papu ja Pidot Kauppatie 31, Konnevesi, Suomi

Sadonkorjuuilta syyssatoteemalla järjestetään Konnevedellä tiistaina 3.10.2017 klo 18-20. Tarjolla on tietoa ja työpajoja!

Luomuelintarvikepäivä 5.10.2017

Finlandia-talo Mannerheimintie 13E, Helsinki, Suomi

Luomuelintarvikepäivä 2017 Luomun globaali kysyntä on kasvanut hurjaa vauhtia viime vuosina. Neljättä kertaa järjestettävä Luomuelintarvikepäivä pohtii, mitä on kehityksen taustalla ja millainen luomutuote vetoaa vastuullisuutta vaativiin kuluttajiin. Päivän esitelmät käsittelevät […]

Luomumansikanviljelijä valmistautuu talveen

Sahrajärvi, Multia Niemijärventie 26, Multia, Suomi

Pellonpiennarpäivä luomumansikkamaan havaintopellolla, Multialla Jaana ja Tuomo Auerin tilalla osoitteessa Niemijärventie 26, 42600 Multia.   Ohjelmassa on * Tilan esittely sekä kesäkuussa perustetun luomumansikkamaan vaiheet kesän ajalta. * Esittelyjä aiheittain: […]

20€

Maan kasvukunto -päivä, Keuruu

Lapio työkaluna tutustutaan Keuruulla pellon kasvukunnon tekijöihin, keskustellaan maan rakenteesta, viljelykierrosta ja kasvivalinnasta. Tilaisuudessa pohditaan yhdessä mitä hyvä tai huono maan rakenne merkitsee, miten viljelytekniikalla asiaan voidaan vaikuttaa ja miten […]

Lähiruokatapaaminen ja Keski-Suomen Keittiömestarit ry:n kokous Jyväskylässä

JAMKin pääkampus (Kasvosali C119) Rajakatu 35, Jyväskylä, Suomi

Keskisuomalaisille elintarviketuottajille ja -jalostajille suunnattu lähiruokatapaaminen ja sen perään Keski-Suomen Keittiömestarit ry:n kokous järjestetään JAMKin pääkampuksella Jyväskylässä maanantaina 9.10.2017 klo 18.00–21.00. Ilmoittautumiset torstaihin 5.10.2017 klo 12.00 mennessä!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös