Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luomuelintarvikepäivä 5.10.2017

5 lokakuun, 2017 @ 09:00 - 17:30

Luomuelintarvikepäivä 2017

Luomun globaali kysyntä on kasvanut hurjaa vauhtia viime vuosina. Neljättä kertaa järjestettävä Luomuelintarvikepäivä pohtii, mitä on kehityksen taustalla ja millainen luomutuote vetoaa vastuullisuutta vaativiin kuluttajiin.

Päivän esitelmät käsittelevät luomubisneksen kiinnostavimpia trendejä kotimaassa ja kauempana. Estradille nousee mm. johtaja Monique MarezOrganic Trade Associationista (USA) kertomaan, miten luomun osuus Yhdysvaltojen valtavista elintarvikemarkkinoista on noussut 4-5 %:iin.

Liiketoimintajohtaja Anu Ora Apetitilta valottaa luomukasvistuotteiden markkinoita. Kuulemme myös, miten käsitykset vastuullisuudesta eroavat naapurimaissa Suomessa ja Ruotsissa. Mielenkiintoisia casejä on niin ikään luvassa mm. suomalaisesta superfoodista ja luomuleivästä.

Iltapäivällä pidettävässä paneelissa suunvuoron saavat myös vaihtoehtoisen ruokatulevaisuuden puolestapuhujat. Luomuelintarvikepäivän päätteeksi palkitaan EkoCentrian Luomu SM -ravintolakilpailun ja Luomuliiton Vuoden Luomutuote -kilpailun voittajat.

Luomuelintarvikepäivän ohjelma julkistetaan ja ilmoittautuminen avataan toukokuussa.

Luomuelintarvikepäivä on tarkoitettu luomualan ammattilaisille ja asiantuntijoille. Seminaari on maksullinen: hinnat julkistetaan myöhemmin.

Tule verkottumaan alan muiden osaajien kanssa ja löytämään uusia ideoita työhösi!


Tiedot

Päivämäärä:
5 lokakuun, 2017
Aika:
09:00 - 17:30
Asiasanat:
, , , , , ,
Kotisivu:
http://proluomu.fi/luomuelintarvikepaiva/

Tapahtumapaikka

Finlandia-talo
Mannerheimintie 13E
Helsinki, Suomi
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös