Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Erityisruokavaliot ja pakkausmerkinnät haltuun -koulutus, 1. päivä

28 syyskuun, 2017 @ 10:00 - 15:30

Tule päivittämään tiedot pakkausmerkinnöistä ja erityisruokavalioista. Saat viimeisimmän tiedon lainsäädännön vaatimuksista sekä neuvot oman ruokatuotteen tai tarjoilun elintarvikemerkintöjen laatimiseen. Keittiössä valmistetaan maukasta tarjottavaa ruokarajoitteet huomioiden.

 

Koulutuspäivä 1: Ajan tasalle erityisruokavalioista ja pakkausmerkinnöistä

To 28.9.2017 klo 10.00–15.30 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Rajakatu 35, Aikuiskoulutustila AP10, Jyväskylä

Kouluttajina elintarvike- ja yritysasiantuntija Mirja Pummila, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset ja ravitsemusasiantuntija Niina Rantakari, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

 

Koulutuspäivä 2: Erityisruokavaliot ruoanvalmistuksessa

Ti 10.10.2017 klo 12.00–19.30 Jyväskylän ammattiopisto, Priimuksen opetuskeittiö 212, Taulumäentie 45, Jyväskylä

Kouluttajina keittiömestari Leena Pölkki, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Anna Sarkkinen, Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys ry

 

Koulutuksessa käsitellään sekä terveydellisiin syihin perustuvia erityisruokavalioita (maidoton, gluteeniton, viljaton, FODMAP, kananmunaton) että kasvisruokavalioita, kuten vegaaniruokavalio. – Voit myös ilmoittautumisen yhteydessä toivoa, mistä ruokavaliosta kaipaat ensisijaisesti tietoa ja reseptiikkaa.

 

Hinta: 95,00 € / hlö, sisältäen koulutuksen teoria- ja käytännönosiot, opastuksen oman tuotteen tai tarjoilun elintarvikemerkinnöissä, kirjallisen materiaalin, ruoanvalmistuksen raaka-aineet, ruokailun keittiöpäivänä sekä kahvitarjoilun molempina koulutuspäivinä.

 

Huom! Tutustu myös syksyn 2017  muihin Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutuksiin.

Ilmoittautumalla useampaan koulutukseen säästät selvää rahaa. Kaksi koulutusta yht. 175 €.

* Riistan käsittely ja ruoanvalmistus, ti 7.11. ja ke 8.11., Jyväskylä/Äänekoski

 

Koulutukseen voivat osallistua kaikki Keski-Suomen maaseutualueen mikro- ja pienyritysten yrittäjät ja työntekijät sekä Keski-Suomen maaseudulla yritystoiminnan aloittamista suunnittelevat henkilöt, ei toimialarajoituksia. Huom! Maaseutualueeksi lasketaan koko Keski-Suomi lukuun ottamatta Jyväskylän keskusta-aluetta ja suurimpia kaupunginosia.

 

Lisätiedot: Niina Rantakari, p. 040 621 3186, niina.rantakari@jamk.fi

 

Järjestäjä: JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

 

Vielä ehdit! Klikkaa ilmoittautumaan viimeistään ke 27.9.


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös