Onlineyritystreffit by Digi & Game Center

Tervetuloa Digi & Game Centerin onlineyritystreffeille ke 4.11. klo 13-17 - täysin etänä! Tapahtuma on suunnattu kaikille yrityksille toimialasta tai koosta riippumatta.

Ruokintakoulutus

Elinkeinotalo Huhtalantie 2, Seinäjoki, Suomi

Koulutuksen ohjelma: 10.00-10.45 Säilörehu ja pötsintoiminta-märehtijän pötsi muuttaa nurmen lihaksi - Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa  10.45-11.30 Onnistu appeella- vinkit aperuokintaan, hyödyt ja haitat - Sanni Nikkola, maitotila-asiantuntija APE expertti, ProAgria Etelä-Pohjanmaa 11.30-12.00 Tuotosvaiheen […]

40€

Maaseutuyrittäjän varautuminen poikkeusaikana – onko lakiasiasi kunnossa?

netissä , Suomi

Miten varautua maaseutuyrityksessä yllättäviin tilanteisiin (esim. sairaus, kuolema, avioero). Luennoitsijana asianajaja Elina Saari, Asianajotoimisto Urtti & Toiviainen Oy. Elina on erikoistunut mm. perhe- ja perintöoikeuteen, edunvalvontavaltuutuksiin ja testamentteihin sekä perintöveroasioihin. […]

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalisella opintomatkalla pääsemme tutustumaan kolmen luonnontuotteita hyödyntävän yrityksen toimintaan. Vierailukohteemme ovat: Käsintehtyjä saippuoita valmistava Artanttila Laukaasta, Pekka Anttila. Suklaakonvehteja tekevä Oma Makia Torniosta, Kristiina Pääkkö. Erilaisista luonnonraaka-aineista […]

35euroa

Maaseudun mahdollisuudet -virtuaalipolku

Piispala Kurssitie 40, Kannonkoski, Keski-Suomi, Suomi

Tervetuloa turvallisesti verkon kautta Piispalaan PÄMÄ-hankkeen loppuseminaariin. Virtuaalisella luontopolulla pääset kuulemaan ja inspiroitumaan monenlaisista maaseudun liiketoimintamahdollisuuksista sekä paistamaan nuotion äärellä makkaraa huikeiden maaseutuyrittäjien kanssa! Virtuaalipolulla mukana Monipuolinen Piispala - Piispala […]

Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen

Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen webinaarin aiheena on Visioita vesiviisauteen. Tilaisuus […]

Recurring

Virtuaalinen tietoiskusarjan “Mitä koronan jälkeen?”

Keski-Suomen ELY-keskus järjestää yhteistyössä TE-palvelujen kanssa syksyn lopuksi virtuaalisen tietoiskusarjan "Mitä koronan jälkeen?" aina maanantaisin klo 15 eteenpäin 2.11.2020 alkaen. Tietoiskut on tarkoitettu kaikille yrityskentän parissa työskenteleville – esimerkiksi niin […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös