Villiyrteistä bisnestä webinaari

Webinaarin ohjelma Luonnontuotteiden sallittu kaupallinen käyttö ja luomukeruualueiden tilanne, toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry Keruutuotteiden verotus ja Metsään.fi -palvelun esittely, projektipäällikkö Juha Vornanen Metsäkeskus Kokemuksia villiyrttien keruusta ja myynnistä, […]

35euroa

Älykkäät maaseudut –webinaari

Tervetuloa Älykkäät maaseudut –webinaariin 29.4.2020!   Yhteinen maatalouspolitiikka tuo EU:n lähelle sinua tulevaisuudessakin. Miten seuraavalla EU-rahoituskaudella tulisi priorisoida maaseudun kehittämisen ja maatalouden toimenpiteitä sekä miten varoja tulee ohjata? Mitä uudistuva […]

Rehuntuotantokausi edessä: Miten teen hyvää säilörehua?

Ohjelma: Hyvä kasvualusta nurmelle Nurmen perustaminen Säilörehun korjuu ja säilöntä Kouluttajina Erkki Vihonen ja  Sari Vallinhovi, ProAgria Etelä-Pohjanmaa. Huom! Koulutus järjestetään kokonaan etäkoulutuksena Zoom-järjestelmän kautta koronavirustilanteesta johtuen. Vaikka koulutamme etänä, […]

30€

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalinen opintomatka

Lähde tutustumaan luonnontuotealan yrityksiin mukavasti kotoa käsin! Tutustumme kolmen luonnontuotealan yrityksen toimintaan. Forest Foody on verkossa toimiva markkinapaikka. Forest Foodyn kautta saa luonnonantimia, keruupalveluja ja artesaanituotteita suoraan kauppiaalta. Yrityksen toimintaa […]

35euroa

Webinaarisarja mehiläistuotteista elintarvikkeissa, Osa 1

Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, propolista ja emomaitoa voidaan yhdistää monella tavalla hunajan lisäksi muihinkin raaka-aineisiin. Sarjan ensimmäisessä webinaarissa tutkitaan, millaisissa elintarvikkeissa mehiläistuotteita voi käyttää.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös