Miten toimimme, että ruoka riittää? -ajatuspaja 1.12.2022
Joulukuussa 2022 järjestetyssä ajatuspajassa etsittiin yhdessä konkreettisia keinoja varmistaa keskisuomalainen ruoka ja alan yritystoiminnan menestyminen.
Katso tallenne tilaisuuden puheenvuoroista:
Tutustu puhujien esitysmateriaaleihin
- Ruokajärjestelmän historia ja tulevaisuus / Tuomas Kuhmonen, Tutkimusjohtaja, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto
- Kotimaista kasviproteiinia lautaselle – Hampustako vastauksia tulevaisuuden haasteisiin / Mikko Ilmoniemi, yrittäjä, Jyväs-Hamppu
- Esimerkki elintarviketeollisuuden kysynnänjouston mahdollisuuksista / Mika Keski-Luopa, TKI-asiantuntija, LAB-ammattikorkeakoulu