Juustokohokas

(4-6 annosta)

Ainekset:

  • 1 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl maitoa
  • 1 kpl keltuainen
  • ¼ tl rouhittua mustapippuria
  • ¼ tl suolaa
  • 150 g Emmental (musta/punainen)
  • 4 valkuaista
  • (voi maustaa esim. 1 dl yrttejä tai 2-3 dl:llä savukalaa)

Ohje:

1. Valmista valkokastike
2. Nosta kattila levyltä ja sekoita joukkoon keltuaiset yksitellen
3. Mausta ja sekoita juustoraaste sekaan sekä kovaksi vatkatut valkuaiset kahdessa erässä
4. Kaada voideltuun uunivuokaan
5. Kypsennä 150 ° alatasolla 1 tunti ÄLÄ AVAA UUNIA
6. Älä tärisytä kun otat uunista

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös