Herkuttelijan kanapata

MESTARIN HERKUN MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ RISTO ONKILAN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 170 g pekonia
  • 1 sipuli
  • 300 g herkkusieniä
  • 350 g valkosipulimarinoituja broilerin-suikaleita
  • 2-3 dl valkoviiniä
  • 3 dl ruokakerma
  • 1-2 dl vettä
  • 30 g sinihomejuustoa
  • 1 yrttisieniliemikuutio
  • ½ lihaliemikuutio
  • Mustapippurirouhetta
  • 1-2 tl oreganoa
  • 1 tl timjamia

Ohje:

1. Silppua pekoni, kuori ja hienonna sipuli sekä pilko herkkusienet.
2. Kuullota pannulla pekoni, sipuli ja herkkusienet pannulla. Anna hautua hetki ja pane sen jälkeen pekoni-sipuli-sienimassa pataan.
3. Ruskista broileri ja sekoita se pekoni-sipuli-sienimassaan.
4. Lisää pataan valkoviini sekä vesi ja hauduta liedellä 10 minuuttia.
5. Lisää kerma, pilkottu sinihomejuusto, liemikuutiot ja vettä jos tarve vaatii. Jatka hauduttamista noin 20 minuuttia.
6. Mausta mustapippurilla, oreganolla ja timjamilla.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös