Kanaruukut

HANKEKOORDINAATTORI EEVA HAPPOSEN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 2 kypsää broilerin rintafileetä
  • 1 keltainen paprika
  • 20 cm purjoa
  • 100 g sinihomejuustoa
  • 1 – 1 ½ dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 1 ½ dl ranskankermaa
  • Tölkki säilykeaprikooseja tai -persikoita
  • ¼ tl suolaa
  • ½ tl paprikajauhetta
  • 2 dl pitkäjyväriisiä
  • Vettä, suolaa
  • Juustoraastetta pinnalle
  • Paistamiseen öljyä

Ohje:

1. Paloittele ja kuutioi paprika. Ruskista palat kevyesti öljyssä.
2. Sulata joukkoon murennettu sinihomejuusto huolellisesti sekoittaen.
3. Lisää vesi ja kanaliemikuutio. Lisää kypsät kanapalat ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Anna hautua n. 15 min.
4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
5. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Annostele uuninkestäviin annosruukkuihin kerroksittain riisiä ja kanakastiketta.
6. Ripottele päälle juustoraastetta ja kuorruta uunissa n. 15 min., kunnes pinta saa kauniin värin.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös