Samettinen naurissosekeitto

KEITTIÖMESTARI LEENA PÖLKIN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 300 g kuorittua naurista lohkoina
  • 200 g kuorittuja perunoita lohkoina
  • 40 g voita
  • 1 l vettä tai mietoa, yrtitöntä kasvislientä
  • 2 dl kermaa
  • 0,5 dl hienoa sokeria
  • suolaa
  • 8 kpl kokonaisia mustapippureita
  • 5 kpl kokonaisia valkopippureita
  • 2 kpl kokonaisia maustepippureita
  • 1 kpl laakerinlehti

Ohje:

1. Kuullota juureslohkot voissa, lisää vesi tai liemi ja mausteet harsopussissa.
2. Keitä kannen alla hieman ylikypsiksi.
3. Poista maustepussi ja soseuta juurekset liemineen sileäksi.
4. Mausta sokerilla ja suolalla, paranna kermalla ja kiehauta. Tarkista maku.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös