Syksyn myyntitapahtumat lähestyvät – hyödynnä KIKE-hankkeen markkinointikoulutukset

Syksyn myyntitapahtumat lähestyvät – hyödynnä KIKE-hankkeen markkinointikoulutukset

Maaseudun yrittäjät! Syksyn myyntitapahtumien lähestyessä kannattaa tarttua tilaisuuteen ja osallistua KIKE-hankkeen järjestämiin markkinointikoulutuksiin.

Koulutukset käynnistyvät Sparraus näyttävään ja tehokkaaseen markkinointiin tapahtumissa -koulutuspäivällä jo tiistaina 23.8.2016. Tuolloin on tarjolla:

  • sparrausta näyttävään ja tehokkaaseen markkinointiin tapahtumissa
  • oppeja erottuvan myyntiosaston ja -tilojen suunnitteluun sekä
  • vinkkejä myyvään asiakaskohtaamiseen.

Koulutus on suunnattu ruokaketjuun kytkeytyville Keski-Suomen maaseudun mikro- ja pk-yrityksille. Se valmentaa yrityksiä etenkin syksyn suuriin keskisuomalaisiin myyntitapahtumiin: Osta tilalta! -päivään ja Ween Maan Wiljaa -markkinoille – nyt uutena myös Viitasaaren Keksintöjen Viikon yhteydessä järjestettävälle lähiruokatorille pe 30.9.

Huom! Osallistumalla koulutukseen pääset hyödyntämään ainutlaatuisen mahdollisuuden saada oman keittiömestarin Keski-Suomen Keittiömestareista tilallesi esittelemään, maistattamaan ja valmistamaan ruokaa omista lähituotteista Osta tilalta! -päivänä 10.9.2016! Markkinoille (Ween Maan Wiljaa, Viitasaaren lähiruokatori) osallistuvat saavat mukaansa opiskelija-avustajan toteuttamaan asiakaskyselyä.

Koulutukseen ilmoittautumiset su 14.8. mennessä.

Lue lisää Markkinoi tehokkaasti tapahtumissa -koulutuksesta ja KIKE-hankkeen muusta koulutustarjonnasta (Tulevat tapahtumat). Lisätietoja koulutuspäivistä, sisällöistä ja hinnoista voit lukea myös koulutusesitteestä.

Lisätietoja:
Niina Rantakari, niina.rantakari(at)jamk.fi, p. 040 621 3186

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös