Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin Wemmi – Ween maan wiljaa -markkinoiden yhteydessä toista kertaa järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa 16.9.2017. Kilpailun kärkikolmikko löytyi tänä vuonna Keski-Suomesta. Voittajaksi nousi Järki Särki Oy:n Järki Särki, makuna savustettu ja luomu valkosipuli. Toisen sijan nappasi Jukolan Juusto Oy:n Aito Cheddar Chahti ja kolmanneksi ylsi Jyväs Pakari Oy:n Riihilimppu. Nojosniemen Tilan kuivattu härkäpapurouhe sai puolestaan kunniamaininnan Suomi100-tuotteena.
Säpinää somessa, tunkua tapahtumiin – Ideoita ja vinkkejä kuvista ja digimarkkinoinnista (3. päivä)
Tapahtumaideoita ja vinkkejä digimarkkinointiiin – ilmoittaudu to 3.8. mennessä!
Säpinää somessa, tunkua tapahtumiin – Ideoita ja vinkkejä kuvista ja digimarkkinoinnista (2. päivä)
Tapahtumaideoita ja vinkkejä digimarkkinointiiin – ilmoittaudu to 3.8. mennessä!
Säpinää somessa, tunkua tapahtumiin – Ideoita ja vinkkejä kuvista ja digimarkkinoinnista (1. päivä)
Tapahtumaideoita ja vinkkejä digimarkkinointiiin – ilmoittaudu to 3.8. mennessä!
Käsintehty ruoka -kilpailu 2017 avattu – osallistu!
Vuoden 2017 Käsintehty ruoka -kilpailu on avattu – ilmoittaudu mukaan!