- Tämä tapahtuma on mennyt.
Säpinää somessa, tunkua tapahtumiin – Ideoita ja vinkkejä kuvista ja digimarkkinoinnista (2. päivä)
5 syyskuun, 2017 @ 09:00 - 14:15
Tapahtuma navigointi
Oletko suunnitellut osallistumista syksyn ruokatapahtumiin, kuten Aitojen Makujen Yö 1.9., Osta tilalta! 16.9. tai Wemmi-markkinat ja Käsintehty ruoka -kilpailu 16.–17.9.? Vai houkutteleeko pistää pystyyn aivan uusi tapahtuma asiakkaiden liikuttamiseksi ja myyntiä vauhdittamaan?
Säpinää somessa, tunkua tapahtumissa -sparrauksen toisessa tapaamisessa ideoidaan tapahtumia, saadaan vinkkejä ja harjoitellaan somepöhinän nostattamista. Se on osa kolmipäiväistä tapahtumaideoinnin ja digimarkkinoinnin sparrausta.
Koulutuspäivä 1: Osuvia otoksia, sisältöä someen
Ti 8.8.2017 klo 12.00–17.00 Perttulan tila, Vaajakoskentie 113, Leppävesi
Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen klo 11–12, hinta 13 €
Koulutuspäivä 2: Somepöhinää ja ideoita tapahtumiin työpajasta
Ti 5.9.2017 klo 9.00–14.15 Jyväskylä / lähialue
* Miten jatkan somepöhinän nostattamista ennen tapahtumaa, saan asiakkaat liikkeelle ja jakamaan tietoa verkostoissaan? Valokuvien, postaussuunnitelmien ja toteutetun somemarkkinoinnin katselmointi. Jussi Riekki, Suomen Digimarkkinointi Oy (1,5 h)
* Mitkä ovat yritykseni mahdollisuudet hyötyä ruokamatkailun nosteesta? Miten osallistun ja hyödynnän, esim. Aitojen Makujen Yö -tapahtumaa ja muita ruokatapahtumia? Työpaja ruokatapahtuman ja ruokamatkailutuotteen ideointiin, Kimmo Aho, Jyväskylän ammattikorkeakoulu (1,75 h)
* Esimerkkejä meiltä ja maailmalta kestävän ruokatapahtuman ideointiin, Minna Junttila, Jyväskylän ammattikorkeakoulu (0,75 h)
Koulutuspäivä 3: Mitä opin? Miten jatkan?
Ti 26.9.2017 klo 11.45–16.15 Ruotsulan Hovi, Turkinkyläntie 74, Jämsä
Hinta ja sisältö
Koulutuskokonaisuuden hinta: 125,00 € / hlö
* kolmen koulutuspäivän teoria- ja käytännönosiot mukaan lukien kuvaus-, editointi- ja postausharjoitukset kännykällä
* sparraajien palaute koulutuspäivien välissä tehdyistä Facebook- ja/tai Instagram-postauksista
* koulutusmateriaali sekä mahdollisuus saada jaettavaksi Aitojen Makujen Yö -flyereitä ja -julisteita
* kahvitarjoilu koulutuspäivinä
Kenelle?
Koulutukseen voivat osallistua kaikki Keski-Suomen maaseutualueen mikro- ja pienyritysten yrittäjät ja työntekijät sekä Keski-Suomen maaseudulla yritystoiminnan aloittamista suunnittelevat henkilöt, ei toimialarajoituksia. Huom! Maaseutualueeksi lasketaan koko Keski-Suomi lukuun ottamatta Jyväskylän keskusta-aluetta ja suurimpia kaupunginosia.
Lisätiedot
Niina Rantakari, niina.rantakari@jamk.fi, p. 040 621 3186
Järjestäjä: JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.
Varaa paikkasi sparrauksesta to 3.8. mennessä!