Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Säpinää somessa, tunkua tapahtumiin – Ideoita ja vinkkejä kuvista ja digimarkkinoinnista (3. päivä)

26 syyskuun, 2017 @ 11:45 - 16:15

Oletko suunnitellut osallistumista syksyn ruokatapahtumiin, kuten Aitojen Makujen Yö 1.9., Osta tilalta! 16.9. tai Wemmi-markkinat ja Käsintehty ruoka -kilpailu 16.–17.9.? Vai houkutteleeko pistää pystyyn aivan uusi tapahtuma asiakkaiden liikuttamiseksi ja myyntiä vauhdittamaan?

 

Säpinää somessa, tunkua tapahtumissa -sparrauksen viimeisessä tapaamisessa käydään läpi opittua ja koettua sekä suunnitellaan jatkoa. Palautepäivä on osa kolmipäiväistä tapahtumaideoinnin ja digimarkkinoinnin sparrausta.

 

Koulutuspäivä 1: Osuvia otoksia, sisältöä someen

Ti 8.8.2017 klo 12.00–17.00 Perttulan tila, Vaajakoskentie 113, Leppävesi

Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen klo 11–12, hinta 13 €

 

Koulutuspäivä 2: Somepöhinää ja ideoita tapahtumiin työpajasta

Ti 5.9.2017 klo 9.00–14.15 Jyväskylä / lähialue

 

Koulutuspäivä 3: Mitä opin? Miten jatkan?

Ti 26.9.2017 klo 11.45–16.15 Ruotsulan Hovi, Turkinkyläntie 74, Jämsä

* Oma arvio ja somesparraajien palaute toteutetusta digimarkkinoinnista ja mahdollisista tapahtumista,  somesparraaja Upe Nykänen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu (2,25 h)

* Kokemuksia syksyn ruokatapahtumista ja uudet ideat jatkoon, keskustelun vetäjinä Leena Pölkki ja Toni Laajalahti Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeesta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu (1 h)

* Olenko aito, läheinen ja luotettava? Mitä asiakas odottaa? Millainen viestintä ja palvelu sitouttaa asiakasta? Katsaus LähiSos-hankkeen tuloksista. Leena Pölkki, Jyväskylän ammattikorkeakoulu (0,5 h)

 

Hinta ja sisältö

Koulutuskokonaisuuden hinta: 125,00 € / hlö

* kolmen koulutuspäivän teoria- ja käytännönosiot mukaan lukien kuvaus-, editointi- ja postausharjoitukset kännykällä

* sparraajien palaute koulutuspäivien välissä tehdyistä Facebook- ja/tai Instagram-postauksista

* koulutusmateriaali sekä mahdollisuus saada jaettavaksi Aitojen Makujen Yö -flyereitä ja -julisteita

* kahvitarjoilu koulutuspäivinä

 

Kenelle?

Koulutukseen voivat osallistua kaikki Keski-Suomen maaseutualueen mikro- ja pienyritysten yrittäjät ja työntekijät sekä Keski-Suomen maaseudulla yritystoiminnan aloittamista suunnittelevat henkilöt, ei toimialarajoituksia. Huom! Maaseutualueeksi lasketaan koko Keski-Suomi lukuun ottamatta Jyväskylän keskusta-aluetta ja suurimpia kaupunginosia.

 

Lisätiedot

Niina Rantakari, niina.rantakari@jamk.fi, p. 040 621 3186

 

Järjestäjä: JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

 

Varaa paikkasi sparrauksesta to 3.8. mennessä!


Tapahtumapaikka

Ruotsulan Hovi
Turkinkyläntie 74
Jämsä, 42100
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös