Tarvitsetko kivoja kuvia keskisuomalaisesta luonnosta ja sen tarjoamista aktiviteeteista? Täältä niitä saa ja täysin ilmaiseksi!

Kuvia saa vapaasti käyttää kaupallisessa markkinoinnissa, verkkopalveluissa, epäkaupallisissa tuotteissa, somekanavissa sekä luovuttaa medialle ja muillekin tahoille. Mikäli kuvia haluaa käyttää kaupallisiin, myytäviin tuotteisiin (esim. myytävät painotuotteet),  on oltava yhteydessä projektihenkilöstöön tai hankkeen hallinnoijaan.

Mainitsethan toki kuvaajan nimen. Kivaa, jos voit myös tägätä kuvat #retkeilyks.

Kuvat on tuotettu EU-rahoituksen tuella, jolloin niiden julkaisun yhteydessä suositellaan mahdollisuuksien mukaan käytettävän kuvapankista löytyvää EU-lippulogoa tai mainintaa rahoittajasta esim.

sivustolla/tms. käytetyt kuvat on tuotettu osana Keski-Suomen retkeilyreitit maailmankartalle –hanketta, jota rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta”.

Mikäli mahdollista, viesti kuvien käytöstä projektipäällikölle, niin voimme kirjata kuvien olevan ahkerassa käytössä – se nimittäin on tavoitteemme! Lisätietoja: Keski-Suomen retkeilyreitit -hankkeen projektipäällikkö mirva.leppala@jamk.fi, p. 050 431 7574.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös