Lähiruokakarnevaalit 28.-29.9.2021

Alkavan syksyn ja upeiden keskisuomalaisten tuotteiden kunniaksi Jyväskylässä vietetään värikkäitä maakunnallisia Lähiruokakarnevaaleja syyskuun viimeisellä viikolla!

Keskisuomalaiset lähiruokayrittäjät ja ruoka-alalle opiskelevat tutustuvat toisiinsa ja tekevät yhteistyön merkeissä paikallista tarjontaa näkyväksi myös suurelle yleisölle. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda esille keskisuomalaisia lähiruokatuotteita ja yrittäjiä tuotteiden taustalla, mahdollistaen ostajien ja myyjien kohtaamisen lähiruokatreffien tapaan.

  • Ammattilaispäivässä tiistaina 28.9. klo 11-14 Gradian Priimuksen kampuksella (Taulumäentie 45, 40200 Jyväskylä) alkutuottajat, elintarvikejalostajat, ammattikeittiöt, kaupan ja tukun edustajat sekä opiskelijat opettajineen pääsevät tutustumaan toisiinsa lähiruokatreffien merkeissä.
  • Toivolan Vanhalla pihalla (Cygnaeuksenkatu 2, 40100 Jyväskylä) keskiviikkona 29.9. klo 14-18 kuluttajilla on mahdollisuus päästä tutustumaan paikallisiin yrittäjiin, tutustumaan ruoan reittiin pellolta pöytään ja maistelemaan keskisuomalaisia aitoja makuja!

Tapahtumaa koordinoi Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2- yhteistyöhanke, jota rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisrahastosta.

Yrittäjä tai organisaation edustaja, muista ilmoittautua mukaan tapahtumaan Webropolissa!

#makujenkeskisuomi #ostaläheltä #jamk #gradia

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös