Paikallista ruokaa Keski-Suomesta

Paikallista ruokaa Keski-Suomesta

KEKO 2 -hanke on koordinoinut yhteistyökumppanien ja yritysten kanssa paikallisia tapahtumia ja kampanjoita.

Varmista huomisen ruoka. Osta läheltä.

Kampanjassa kannustettiin ja haastettiin kuluttajia tekemään elintarvikehankintojaan paikallisuus edellä, tukien näin toiminnallaan paikallisia yrityksiä. Verkkosivustolle ja SoMeeen kerättiin tietoa suoramyyntipisteistä, REKO -lähiruokapiireistä ja noutoruokapaikoista. Lähiruokahankintoja tukemaan kerättiin myös ajankohtaisia reseptejä. Pisteenä i:n päällä on sivuston podcastit ja videot – ikkuna maatilan arkeen. Tutustu sivustoon tai Facebook -julkaisuun!

Aitojen Makujen Yö

KEKO  -hankkeen ideoiman Aitojen Makujen Yö -tapahtumakonseptin avulla kehitetään ja tehdään näkyväksi maakunnan ruokamatkailua. Tapahtuma kokoaa yhteen eri alojen (ruoka-, matkailu-, hyvinvointi-, kulttuuri- ja luovien alojen) keskisuomalaisia toimijoita. Tavoitteena on vuosittain toistuva, tunnettu ja kasvava ruokamatkailutapahtuma, jossa kukin toimija ideoi ja toteuttaa yksin tai yhdessä haluamallaan porukalla oman näköisen tapahtuman. Maukkaan paikallisen ruoan lisäksi elämyksiä voi tarjota ohjelma tai aktiviteetti, jonka rajana on vain mielikuvitus. Tapahtuma on toteuttettu jo vuosina 2017, 2018 ja 2020. Lue lisää tapahtuman verkkosivulta!

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös