Täytetyt silakkapihvit

JYVÄSKYLÄN AMMATTIKORKEAKOULU, REHTORI MAURI PANHELAISEN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 1/2 kg silakkafileitä
  • 100 g savustettua kalaa (esim. lohta)
  • sulatejuustoa (esim. viherpippurikoskenlaskijaa, sipuli- tai valkosipulituorejuustoa)
  • kermaa ja creme fraichea
  • pippuria, suolaa, kalayrttiä, kuivattua ruohosipulia

Ohje:

1. Suolaa ja mausta puolet silakkafileistä ja aseta leivinpaperin päälle uunipannulle nahkapuoli alaspäin.
2. Tee täyte savukalasta ja juustosta ja notkista se kermalla / creme fraichella.
3. Levitä täyte silakkafileille ja paina niiden päälle sopivan kokoinen toinen filee ja anna paistua noin puoli tuntia 175 asteen lämmössä.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös