Jänispata

HERKUTTELEVIEN HERROJEN JA MARJAANA SULKUNEN-OLKKOSEN RUOKAOHJE

(Liota jänistä maidossa tai kaljassa 12 tuntia, kuivaa hyvin)
Leikkaa jänis annospaloiksi

Ainekset:

  • 150 g silavaa ohuina, kapeina suikaleina, jotka on pyöritelty suola/valkopippuriseoksessa)
  • 2 porkkanaa
  • 3 sipuli
  • 1 purjo
  • voita
  • suolaa, valkopippuria
  • 3-4 dl lihalientä

Kastike:

  • 4 dl siivilöity paistinliemi
  • 4 rkl vehnäjauho
  • 1 dl kylmä vesi
  • 3 dl kuohukerma

Ohje:

1. Ruskista annospalat paistinpannulla, siirrä palat valurautapataan
2. Kuullota myös juurekset paloina, lisää pataan
3. Huuhdo pannu ja siivilöi liemi pataan

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös