Kauravohvelit

PUUPPOLAN TILAN KAARINA JA PAULI AHOLAN KAURAINEN JA GLUTEENITON RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 5 dl maitoa
  • 1 dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta
  • 2 dl Aitokaura -kaurahiutaleita
  • 1 dl tattarijauhoa
  • 1/2 dl perunajauhoa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • 50 g voita

Ohje:

1. Jauha kaurahiutaleet lesemäiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Sekoita maidon ja vaniljakastikkeen joukkoon kuivat aineet, munat ja sulatettu rasva.
3. Anna turvota 40 minuuttia.
4. Paista öljytyllä vohveliraudalla. Öljyä käyttämällä saat vohveleihin rapean pinnan.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös