Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Säpinää somessa, tunkua tapahtumiin – Ideoita ja vinkkejä kuvista ja digimarkkinoinnista (1. päivä)

8 elokuun, 2017 @ 12:00 - 17:00

Oletko suunnitellut osallistumista syksyn ruokatapahtumiin, kuten Aitojen Makujen Yö 1.9., Osta tilalta! 16.9. tai Wemmi-markkinat ja Käsintehty ruoka -kilpailu 16.–17.9.? Vai houkutteleeko pistää pystyyn aivan uusi tapahtuma asiakkaiden liikuttamiseksi ja myyntiä vauhdittamaan?

 

Tule ideoimaan tapahtumia, hakemaan vinkit ja harjoittelemaan somenäkyvyyden parantamista elokuussa starttaavaan koulutukseen! Ilmoittaudu mukaan ma 31.7. mennessä!

 

Koulutuksesta saat:
  • käytännönläheistä sparrausta näkyvyyden lisäämiseen Facebookissa ja/tai Instagramissa
  • vinkkejä ja käytännön harjoituksia sisällä ja ulkona omalla älykännykällä tarinallisten, sosiaalisessa mediassa julkaistavien valokuvien ottamiseen ja editointiin
  • ideoita ja tukea sellaisen elämyksellisen yleisötapahtuman suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi, jossa vetovoimatekijänä on paikallinen ruoka
  • esimerkkejä meiltä ja maailmalta houkuttelevan, kestävästi toteutetun ruokatapahtuman järjestämiseksi
  • vinkkejä ja materiaalia (flyeri, julistepohja) Aitojen Makujen Yö -tapahtumaan osallistumiseksi ja markkinoimiseksi

 

Koulutuspäivä 1: Osuvia otoksia, sisältöä someen

Ti 8.8.2017 klo 12.00–17.00 Perttulan tila, Vaajakoskentie 113, Leppävesi

Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen klo 11–12, hinta 13 €

* Sosiaalinen media (Facebook, Instagram) ja valokuvat ruoka- ja matkailutapahtuman markkinoinnissa, Jussi Riekki, Suomen Digimarkkinointi Oy (4 h)

* Aitojen Makujen Yö -tapahtumakonseptin ja markkinoinnin mahdollisuuksien esittely, Toni Laajalahti, Jyväskylän ammattikorkeakoulu (0,5 h)

 

Koulutuspäivä 2: Somepöhinää ja ideoita tapahtumiin työpajasta

Ti 22.8.2017 klo 9.00–15.00 Maatilamatkailu Kumpunen, Kirrintie 94, Petäjävesi

 

Koulutuspäivä 3: Mitä opin? Miten jatkan?

Ti 26.9.2017 klo 12.00–16.00 Jyväskylä/lähialue, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin

 

Hinta ja sisältö

Koulutuskokonaisuuden hinta: 125,00 € / hlö

* kolmen koulutuspäivän teoria- ja käytännönosiot mukaan lukien kuvaus-, editointi- ja postausharjoitukset kännykällä

* sparraajien palaute koulutuspäivien välissä tehdyistä Facebook- ja/tai Instagram-postauksista

* koulutusmateriaali sekä mahdollisuus saada jaettavaksi Aitojen Makujen Yö -flyereitä ja -julisteita

* kahvitarjoilu koulutuspäivinä

 

Kenelle?

Koulutukseen voivat osallistua kaikki Keski-Suomen maaseutualueen mikro- ja pienyritysten yrittäjät ja työntekijät sekä Keski-Suomen maaseudulla yritystoiminnan aloittamista suunnittelevat henkilöt, ei toimialarajoituksia. Huom! Maaseutualueeksi lasketaan koko Keski-Suomi lukuun ottamatta Jyväskylän keskusta-aluetta ja suurimpia kaupunginosia.

 

Lisätiedot

Niina Rantakari, niina.rantakari@jamk.fi, p. 040 621 3186

 

Järjestäjä: JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

 

Varaa paikkasi sparrauksesta to 3.8. mennessä!


Venue

Perttulan Tila
Vaajakoskentie 113
Leppävesi, 41310 Suomi
+ Google Map
Phone
040 6215 113
View Venue Website
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös