Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aitojen Makujen Yö

1 syyskuun, 2017

Tiedätkö, millaisia ruokaelämyksiä Keski-Suomesta löytyy? Tule ottamaan siitä selvää Aitojen Makujen Yöhön perjantaina 1.9.2017!

 

Herkullisten makujen lisäksi tarjolla on erilaista ohjelmaa ja aktiviteetteja, muun muassa viihdyttävää musiikkia, puutarhakierros luomumarjoja maistellen, tunnelmallisesti valaistu metsäpolku laavulle ruokailemaan sekä eväsretki omapuiden alle vaikkapa virkistävän fatbike-ajelun jälkeen. Aitojen Makujen Yöstä pääsee nauttimaan eri puolilla maakuntaa. Tutustu tapahtumiin ja lähde kokemaan ainutlaatuisia ruokaelämyksiä!

 

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Aitojen Makujen Yö on…
  • Kaikkien keskisuomalaisten ruoka-, matkailu-, hyvinvointi- sekä kulttuuri- ja luovien alojen toimijoiden yhteinen tapahtuma, jolla kehitetään ja tehdään näkyväksi maakunnan ruokamatkailua.
  • ”Ruoka tärkeäksi, elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua! Yhä useampi matkailija hakee tietoisesti ruokaelämyksiä. He haluavat kokea luonnon, kulttuurin ja paikallisen elämäntavan. Suomalaisessa ruokamatkailussa on potentiaalia, sillä tarinat, aitous, paikallisuus ja puhtaus luovat arvoa matkailijalle. Parhaimmillaan ruokamatkailutuote on osallistamista ja tekemistä, josta matkailija oppii jotain uutta.” – Hungry for Finland, Ruokamatkailukilpailu
  • Tavoitteena on vuosittain toistuva, tunnettu ja kasvava ruokamatkailutapahtuma.
  • Tapahtumakonseptissa kukin toimija järjestää oman näköisensä, paikallisen tapahtuman, jossa ruoka yhdistyy johonkin aktiviteettiin/oheispalveluun.
  • Tapahtumakonseptiin osallistuminen on ilmaista.
  • Tapahtumakonsepti on suunnattu kaikille (ruoka)matkailualan ja sen rajapintojen toimijoille – uusia avauksia ja innovaatioita haetaan.
  • Kohderyhmiä ovat (ruoka)matkailijat ja kuluttajat niin Keski-Suomessa, Suomessa kuin kansainvälisestikin.
  • Tapahtuman sivusto ja mukaan ilmoittautuneet tahot julkaistaan osana www.aitomaaseutu.fi -sivustoa.

Aitojen Makujen Yötä koordinoi Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke.

Lisätietoja:
Leena Pölkki, projektipäällikkö
leena.polkki@jamk.fi
p. 050 401 1894

Toni Laajalahti, viestintäasiantuntija
toni.laajalahti@jamk.fi
p. 040 551 4503


Tiedot

Päivämäärä:
1 syyskuun, 2017
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös