Hankinta-asiamiespalvelu

Hankinta-asiamiespalvelu

MITÄ – Tilaisuuksia, neuvontaa ja viestintää

Keski-Suomen hankinta-asiamiespalvelu järjestää monipuolisesti tapahtumia ja koulutuksia. Tapahtumista ilmoitetaan yrittäjäjärjestön sekä paikallisyhdistysten tapahtumakalenterissa. Hankinta-asiamies tarjoaa lisäksi maksutonta neuvontaa julkisia hankintoja koskevissa asioissa yrityksille sekä hankintayksiköille. Hankinta-asiamiespalvelu tiedottaa ja viestii ajankohtaisista asioista Keski-Suomen Yrittäjien viestintäkavien välityksellä sekä Facebookissa @kshankintaasiamiespalvelu ja You Tube:ssa.

KENELLE – Keskisuomalaisille yrityksille ja hankintayksiköille

Hankinta-asiamiespalvelu on suunnattu kaikille keskisuomalaisille yrityksille eli tarjoajille ja hankintayksiköille eli hankkijoille, jotka toimivat tai ovat kiinnostuneita toimimaan julkissa hankinnoissa.

MIKSI – Julkisissa hankinnoissa virtaa €uroja

Tiesitkö, että julkisten hankintojen osuus Suomessa on 19,4 prosenttia bruttokansantuotteesta ja hankintoja tehdään 35 miljardilla eurolla vuodessa (2010). Suunnitelmallisella ja ammattimaisella hankintapolitiikalla luodaan edellytyksiä tarjonnan ja kilpailun lisääntymiseen sekä tehostetaan markkinoiden toimintaa. Julkiset hankinnat tarjoavatkin yrityksille monenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

MITEN – Yhteistyöllä

Keski-Suomessa on vuodesta 2014 lähtien toteutettu hankinta-asiamies-hanketta kehittämään julkisten hankintojen toimintaa ja mahdollistamaan pk-yritysten osallistuminen julkisiin hankintoihin entistä paremmin. Hanketta rahoittavat Keski-Suomen liitto, Keski-Suomen Yrittäjät sekä Keski-Suomen kunnat ja toimintaa ohjaa ohjausryhmä. Yhteistyötä hankintojen kehittämiseksi tehdään myös kehittämis- ja vaikuttamisfoorumeissa, joita ovat mm. valtakunnllinen hankinta-asiamiesverkosto, Jyväskylän hankintafoorumi ja sotefoorumi sekä erilaiset hankkeet.

KUKA – Keski-Suomen hankinta-asiamies palveluksessasi!

Hankinta-asiamiespalvelua tuottaa Keski-Suomen hankinta-asiamies Veli Puttonen sekä Keski-Suomen yrittäjien toimisto. Lue lisää Veli Puttosen ajatuksia julkisista hankinnoista täältä. Julkiset hankinnat haltuun, ota rohkeasti yhteyttä: veli.puttonen@yrittajat.fi tai p. 0500 646 793.

Lisätietoa: www.yrittajat.fi/keskisuomi/hankinta-asiamiespalvelu

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös