Kaurainen tuorejuustolevite

PUUPPOLAN TILAN KAARINA JA PAULI AHOLAN KAURAINEN JA GLUTEENITON RUOKAOHJE

noin 250g

Ainekset:

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1/2 dl Aitokaura-kaurahiutaleita
  • 11/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1/2 rkl sitruunamehua
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 tl sokeria
  • 1/2 tl sipulijauhetta
  • 1/2 tl valkosipulijauhetta

tai

  • 1/2 valkosipulinkynsi
  • koristeeksi hienonnettua persiljaa

Ohje:

1. Hienonna kaura karkeaksi jauhoksi tehosekoittimella
2. Pilko aurinkokuivatut tomaatit erittäin hienoksi silpuksi
3. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon kaurajauho, tomaattisilppu sekä mausteet
4. Sekoita tasaiseksi ja anna maustua mielellään puoli tuntia ennen käyttöä. Levite säilyy viileässä noin 4-5 päivää

Kokeile tuorejuustolevitettä esimerkiksi sosekeittoon makua antamaa, kerman korvikkeeksi.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös