Henkilö- ja elämäntapahistoria kuvastamassa kulttuurien vuorovaikutusta

 

Kulttuurisia virtauksia, elämäntapaa ja jaettuja kulttuuriperintöä voi esitellä myös yksittäisten taiteilijoiden elämän ja tuotannon kautta.

Eurooppalaiset Mozartin reitit -yhdistys yhdistää kaupunkeja, alueita ja instituutioita kymmenestä Euroopan maassa. Reittiyhdistys edistää taide-, kulttuuri- ja tutkimusyhteistyötä liittyen Mozartin elämään ja tuotantoon. Musiikkikoulut ovat keskeinen sidosryhmä.

In the Footsteps of Robert Louis Stevenson -reittiverkoston tavoitteena tehdä tunnetuksi 1800-luvun toisella puoliskolle eläneen Stevensonin kirjallista tuotantoa ja elämää sekä niitä alueita, joihin hän teki tutkimusmatkoja (Belgia, Ranska ja Englanti). Verkoston jäseninä on julkiselta ja yksityiseltä sektorilta kulttuuri, matkailu-, taide- ja urheilujärjestöjä. Reittitoiminnoilla tähdätään kestävään taloudelliseen kehitykseen kulttuurimatkailun avulla. Tapahtumia on suunnattu kaikenikäisille: keskusteluja, vierailuja, näyttelyjä sekä vaelluksia, melontaa, soutua ja jopa aasilla ratsastusta.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös