Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

← Takaisin näkymään Tapahtumat

Digipolku-hanke

0408054819||www.jyu.fi/digipolku
Jyväskylän yliopiston Digipolku (Maaseudun yritystoiminnan digitaalinen kasvupolku) -hanke edistää Keski-Suomen maaseudun yritysten digiloikkaa.

Konkreettisena tavoitteena on rohkaista ja tukea Keski-Suomen yrityksiä kehittämään uusia digitaalisia elementtejä sisältäviä tuotteita, palveluja, konsepteja tai toimintatapoja. Näiden avulla yrittäjät kehittävät tulevaisuuden menestystekijöitä ja synnyttävät uusia yrityksiä. Tavoitteisiin pyritään hyvin käytännönläheisesti koulutuksen, työpajojen, yhteistyöverkostojen ja esimerkkien avulla. Koulutukset järjestetään kunnissa ja seutukunnissa, lähellä yrittäjää, jotta osallistumiskynnys on mahdollisimman pieni. Samalla hankkeessa kootaan aiheeseen liittyviä aiemmin luotuja aineistoja ja jaetaan niistä tietoa pk-yritysten hyödynnettäväksi.

Hanketta rahoittavat Pirkanmaan liitto (Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja valtion rahoitus, Vipuvoimaa EU:lta 2014–2020), Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitos, Jämsek Oy, Kehittämisyhtiö Keulink Oy, Kehittämisyhtiö Witas Oy, SSYP kehitys Oy, Ääneseudun kehitys Oy, Hankasalmen, Joutsan, Kannonkosken, Karstulan, Konneveden, Kyyjärven, Laukaan, Petäjäveden, Toivakan ja Uuraisten kunnat.

  • Ei tuloksia.
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös