Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

← Takaisin näkymään Tapahtumat

toukokuu 2020

Yrttipoimijakoulutus Saarijärvellä

27 toukokuun @ 17:00 - 21:00
35euroa

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat mesiangervo, siankärsämö ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Keruu- ja tunnistusharjoitukset Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutukseen mahtuu mukaan 7 henkeä. Tulethan paikalle vain täysin terveenä.

Lue lisää »

kesäkuu 2020

Yrttipoimijakoulutus Jyväskylässä

1 kesäkuun @ 18:00 - 2 kesäkuun @ 19:00
35euroa

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Jyväskylässä opeteltavina lajeina ovat nokkonen ja voikukka. Koulutus on kaksiosainen. 1.6.2020 klo 18-19 pidetään teoriaosuus etänä Teams:n kautta. Teoriaosuudessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö 2.6.2020 klo 17-19 pidetään maasto-osuus Green care keskus Könkkölässä (Vesangantie 37, Jyväskylä). Maasto-osuus sisältää keruu- ja tunnistusharjoituksia. Tulethan maasto-osuuteen vain täysin terveenä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Etänä pidettävään teoriaosuuteen lähetetään ilmoittautuneille osallistumislinkki ja liittymisohjeet. Omalla koneella ei tarvitse…

Lue lisää »

Pakkaussuunnittelu ja pakkausmerkinnät webinaari

4 kesäkuun @ 17:00 - 19:00
35euroa

Suunnitteletko omien tuotteiden valmistusta? Kaipaavatko pakkauksesi päivitystä? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa käydään läpi mitä on otettava huomioon pakkausta suunniteltaessa. Pakkaussuunnittelu. Millainen on myyvä pakkaus? Annaleena Hakatie Verso Finland Oy. Pakkusmerkinnät. Asiantuntija ilmoitetaan myöhemmin. Webinaari järjestetään Microsoft Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta.

Lue lisää »

Yrttipoimijakoulutus Pihtiputaalla

8 kesäkuun @ 16:30 - 20:30
35euroa

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Pihtiputaalla opeteltavina lajeina ovat vuohenputki ja poimulehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruu- ja tunnistusharjoituksia Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Tulethan koulutukseen vain täysin terveenä.

Lue lisää »

Yrttipoimijakoulutus Kyyjärvellä

10 kesäkuun @ 17:00 - 21:00
35euroa

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Kyyjärvellä opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja vadelmanlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Keruu-  ja tunnistusharjoitukset Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Tulethan koulutukseen vain täysin terveenä.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös