1 tapahtuma found.
- #retkeilyKS-videokilpailu: missä sinun luontosi luuraa?
- #retkisukka-kilpailun voittajat
- Aito maaseutu Keski-Suomessa -uutiskirjeen tilauslomake
- Aito maaseutu Keski-Suomessa -uutiskirjeet
- Aitojen Makujen Yö 1.9.2017
- Aitojen Makujen Yö 27.8.2021
- Aitojen Makujen Yö 28.8.2020
- Aitojen Makujen Yö 31.8.2018
- Amazing Keski-Suomi 12.-13.11.2021
- Amazing Keski-Suomi 18.-19.5.2018
- Ansaintaa reiteiltä – tuloa tuotteistamalla! Verkkotyöpaja I ja II / Huhtikuu 2020
- Artesaaniruoka
- Artesaaniruoka SM 2020
- Digitaaliset menetelmät
- Etusivu
- Euroja ja Elämyksiä!
- Facebook, Instagram, Twitter, YouTube
- Galleriat
- Hankkeen rahoittajat
- Hankkeiden julkaisut ja loppuraportit
- Hyödyllisiä linkkejä maatilamuovien kierrättämiseen
- Internationale Grüne Woche and the German market
- Investointihankkeet
- Julkaisut ja julkaisukanavat
- Kalakortit
- Kehittämissuunnitelmat
- Keski-Suomen Maaseutugaala 2017
- Keski-Suomen Ruokafoorumi
- Keski-Suomen ruokaketju ja -verkosto – kuvat ja videot
- Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia/linjaus
- Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjaus vuosille 2022-2027
- Kiinnostaako nurmiviljelyn pienryhmäkoulutus?
- KIKEn testilomake
- Kulttuurimatkailureittiopas
- Mikä Euroopan neuvoston kulttuurireitti?
- Vaatimukset Euroopan neuvoston kulttuurireitille
- Vaihe I: Reitin kulttuuriperintöteeman määrittely
- Euroopan neuvoston kulttuurireittien teemojen jäsennystä
- Pyhiinvaellusreitit
- Maaseudun elinkeino kulttuurimaiseman muokkaajana
- Teollisuuden elinkeino kulttuurimaiseman tuottajana
- Samantyyppisten kohteiden verkostoituminen reitiksi
- Historialliset maa- ja vesireitit
- Kahden kulttuurin vyöhykkeet tai vähemmistökulttuurin kulttuuriperintö linkittää alueita
- Henkilö- ja elämäntapahistoria kuvastamassa kulttuurien vuorovaikutusta
- Reitin tarinallistaminen
- Euroopan neuvoston kulttuurireittien teemojen jäsennystä
- Vaihe II: Viisi kulttuuriperintöön pohjautuvaa toiminta-alaa
- Vaihe III: Oikeudellisen aseman omaava eurooppalainen verkosto
- Vaihe IV: Yhteisten toimien koordinointi
- Vaihe V: Tunnistettava visuaalinen ulkoasu
- Säännölliset reittiarvioinnit
- Mukaan Euroopan neuvoston kulttuurireittitoimintaan
- Toiminnan kestävyyden varmistaminen
- Euroopan kulttuurireittien sertifikaatin hallintorakenne
- Euroopan neuvoston ja Euroopan unionin yhteistyö
- Laatukaritsaa lihaketjuun -tietokortit
- Lähdetään luontoon – SydänSuomen luontoreitistöt käyttöön -seminaari
- Lähiruokaa meille kaikille!
- Lähiruokakampanjaviikot 31.8.-23.9.2018
- Lammasalan sidosryhmätapaamiset
- Lammasjalostuspäivät 2021: kilpailut, näyttely ja huutokauppa
- Lammasketju -hankkeen materiaalipankki
- Lammasketju medioissa
- Lammasketju-hankkeen tietosuojaseloste
- Lammasketjun materiaalipankki
- Lammastalouden tuotannontekijät -hankkeen materiaalit
- Lammastalouden tuotannontekijät -hankkeen opetusvideot
- Lammastalouden tuotannontekijät -hankkeen tietokortit
- Lammastalouden tuotannontekijät -hankkeen tietosuojaseloste
- Lammastalouden tuotannontekijät -hankkeen webinaaritallenteet
- LaTu-hankkeen opetusvideot
- Linkit
- Luomuinfoa
- LuomuKS – koulutushankkeen materiaalit
- LuomuKS koulutuksien uutiskirjeet
- LuomuKS-hankkeen uutiskirjeen tilauslomake
- LuomuKS-hankkeen uutiskirjeet
- Luontomatkailutreffit 29.1.2019
- Maaseudun mahdollisuudet – virtuaalinen luontopolku
- Maaseutu 2.0 loppuseminaari – materiaalit
- Maatalouden parhaat käytännöt -kilpailun satoa
- Maatilojen muovit kiertoon -hankkeen tietosuojaseloste
- Materialbanken (Lammasketju)
- Materialbanken (Lammasketju)
- Metsä antaa elämyksiä -seminaari
- Missä luonto luuraa -seminaari 10.4.2018, Jkl
- Mitä tyhjille tuotantorakennuksille?
- Mukana olevat yritykset
- MuKi -hanke medioissa
- MuKi-infojen ja työpajojen tallenteet
- Muut mahdollisesti hyödylliset
- Muut tilaisuudet
- Navettarastit
- Opiskelijatöitä vapaaehtoismatkailusta
- Päijänne Brändiksi -hankkeen koosteet ja raportit
- Päijänne Brändiksi -hankkeen tilaisuuksien materiaalit
- Paikallista ruokaa Keski-Suomesta
- PÄMÄ-info: Hevosavusteiset hyvinvointipalvelut
- PÄMÄ-info: Hevosihmisten viranomaisilta
- PÄMÄ-info: Hevostaloudella on monia mahdollisuuksia
- PÄMÄ-info: Hoivaa ja hyvinvointia maaseudulta
- PÄMÄ-info: Hyvinvointimatkailun kulmakiviä
- PÄMÄ-info: Internetin hyödyntäminen jalostusvalinnoissa
- PÄMÄ-info: Kiinnostaako marjanviljely?
- PÄMÄ-info: Lammastalous
- PÄMÄ-info: Lampaasta ”villoja”
- PÄMÄ-info: Maatila elintarvikkeiden jatkojalostajana
- PÄMÄ-info: Monipuolinen Green Care
- PÄMÄ-info: Peltoviljelyn erikoiskasvit mahdollisuutena
- PÄMÄ-info: Pienteurastamotoiminta
- PÄMÄ-info: Siitostammojen ruokinta ja lähestyvä laidunkausi
- PÄMÄ-info: Tamman valmistautuminen synnytykseen ja varsan alkutaival
- PÄMÄ-info: Tietoa Avomaanvihannesten viljelystä ja kumppanuusmaataloudesta
- PÄMÄ-info: Tunne asiakkaasi – vuorovaikutuksella uutta liiketoimintaa
- PÄMÄ-info: Tutustu lähiruokayrittäjiin
- PÄMÄ-info: Uusia mahdollisuuksia luontomatkailusta maatiloille
- PÄMÄ-info: Vauhtia maaseudun markkinointiin
- PÄMÄ-info: Vesistöistä virtaa palveluliiketoimintaan
- PÄMÄ-infot:
- PÄMÄ-tietokortit
- PÄMÄ-videot
- Reitit matkailukäyttöön -seminaari 19.6.2018, Petäjävesi
- Reittiesitteet (pdf)
- Reseptit
- Liharuoat
- Kanaruoat
- Kalaruoat
- Kananmunaruoat
- Riista- ja sisäelinruoat
- Pääruoan lisäkkeet
- Apposet
- Grillatut kasvikset ja perunat folionyytissä
- Hasselbackan perunat
- Kaurainen tuorejuustolevite
- Kaurarisotto
- Lanttu-perunasose
- Marinoidut perunat
- Marinoitua kesäkurpitsaa
- Metsäsieniohratto
- Muhennetut perunat
- Ohrakakku
- Paahdetut juurekset
- Persiljavoi
- Punasipulihilloke
- Rapeat uuniperunat
- Röstiperunat
- Tattimuhennos
- Uuniperuna ja valkosipulismetana
- Valkosipuliperunat
- Makeat leivonnaiset
- Leivät
- Kasvisruoat
- Kastikkeet
- Jälkiruoat
- Hunajaritarit
- Kaura-marjaherkku
- Kauravohvelit
- Maakunnan juustoja
- Mannapanna
- Marjakimara hunajakastikkeella
- Metsämarja-kermahyytelö
- Mustaherukkasorbetti
- Mustaherukkavispipuuro
- Paahtokermavanukas
- Paperissa haudutettua omenaa ja kanelijäätelöä
- Piparkakkusuukot
- Porkkanapuuro
- Puolukka-talkkunahyve
- Ravintola Harmoonin Kuusenkerkkä crème brûlée
- Ruis-puolukkapuuro
- Tallimestarin kiisseli
- Retkeilyreittien esittelymateriaalit
- Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kick off, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen päätösseminaari, Keski-Suomen Vuoden kylä ja Minimaaseutugaala / Materiaalit
- Saavutettavuusseloste
- Sähköinen markkinointi ja myynti
- Sähköisestä markkinoinnista myyntiä! Visit Keuruu -yritysryhmä
- Securing resources for the internationalisation, networking and sales of rural tourism!
- Selvitykset
- SuoMa matkailureittiehdotukset
- Suomalainen lammastalous
- Suomalaisten lampaiden hyvintointi
- Suomi-brändillä maailmalle -webinaarin materiaalit
- The Local Food Game
- Tietoa kohdemarkkinoista
- Tietosuojaseloste
- Tilaisuuksia ja tapahtumia
- Toivo-tiedonvälityshankkeen materiaalit
- Tuotemanuaalit
- Tuotteistus ja hinnoittelu
- Tutustumisretket
- Työpajat
- Työpajojen esitysmateriaali & linkkivinkkejä
- Työpajojen materiaalit ja vinkit
- Ulkoilureittien kehittäminen yrittäjyyden näkökulmasta -tilaisuus 11.2.2020 Viitasaarella
- Value-hankkeen blogikirjoitukset ja artikkelit
- Value-hankkeen infotilaisuudet
- Value-hankkeen keskustelutilaisuudet
- Value-hankkeen videot
- Vapaaehtoismatkailun AR-kartta
- Vapaaehtoismatkailun tietopankki
- Vapaaehtoismatkailun tuoteideakilpailu 1-30.4.2022
- Varmista huomisen ruoka. Osta läheltä.
- Videot: Kansainvälistymisen ABC, elintarvikeviennin viranomaisvaatimukset, verkostot vauhdittajana kasvussa ja kansainvälistymisessä
- Villa Tuotteiksi medioissa
- Voluntourism product idea competition 1-30.4.2022
- Yritysryhmien muodostuminen – rahoitus, sisällöt
- Ajankohtaista
- Toimintaympäristö
- Jalostavat elintarvikeyritykset
- Hankkeet
- Luomu
- Muut alueelliset ja valtakunnalliset
- Teemat
- Yhteystiedot