Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - 27 toukokuun, 2020

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Notice: Utilizing the form controls will dynamically update the content

08:30

Älymaatalous–keskustelusarja verkossa: Osa Koulutus ja älymaatalous

27 toukokuun @ 08:30 - 10:00

Miten tutkimus, koulutus, neuvonta ja muut toimijat tukevat maatalousyrittäjiä uuden vuosikymmenen älymaatalouden rakentamisessa?

Tämän edistämiseksi järjestämme kevään ja alkukesän aikana neljän keskustelutilaisuuden sarjan, joissa pureudutaan älymaatalous -teemaan neljästä näkökulmasta: mitä uutta tutkimus tarjoaa, miten koulutus lisää valmiuksia ottaa uusia työkaluja käyttöön, miten neuvonta auttaa ottamaan uusia ratkaisuja ja tutkimustuloksia käyttöön ja miten muut toimijat mahdollistavat alan uudistumista. Keskustelusarja tavoitteena on työstää keskeisiä tavoitteita maatalouden osaamis- ja palveluverkoston rakentumiselle. Tilaisuuksien päätarkoituksena on toimia keskustelualustana sille, mitä uudistuva maatalous tarvitsee ja miten käytännössä viemme alan uudistumista eteenpäin.

Keskiviikkona 27.5.2020 klo 8.30-10.00 keskustellaan aiheista:
Miten koulutussektori on edistämässä digitalisaation ja osaamisen lisääntymistä maatiloilla?

Lue lisää »

14:00

Hankkeen vaikuttavuus ja viestintä -webinaareja keskiviikkoisin 20. ja 27.5.2020

27 toukokuun @ 14:00 - 15:00
|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 14:00 on keskiviikko, repeating until 27 toukokuun, 2020

Ilmainen

Oman työn vaikuttavuuden osoittaminen asiakkaille, rahoittajille ja suurelle yleisölle on entistä tärkeämpää. Parhaimmillaan vaikuttavuudesta tulee kilpailuetu ja keino, joka auttaa jäämään mieleen. Osallistu webinaareihimme! Maksuttoman webinaariosallistumisen maaseutuohjelman toimijoille tarjoaa Keski-Suomen Leader-ryhmien Sykettä2-viestintähanke. Haluamme nostaa maaseutuohjelman tulokset ja vaikutukset näkyville ja siksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua Communiken & Vaikuttava Yritys Oy:n webinaareihin liittyen hanketoiminnan vaikuttavuuteen ja siitä […]

Lue lisää »

17:00

Yrttipoimijakoulutus Saarijärvellä

27 toukokuun @ 17:00 - 21:00
35euroa

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat mesiangervo, siankärsämö ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Keruu- ja tunnistusharjoitukset Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutukseen mahtuu mukaan 7 henkeä. Tulethan paikalle vain täysin terveenä.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös