Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - 10 kesäkuun, 2020

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Notice: Utilizing the form controls will dynamically update the content

08:30

Älymaatalous–keskustelusarja verkossa: Osa Yrityskenttä ja älymaatalous

10 kesäkuun @ 08:30 - 10:00

Miten tutkimus, koulutus, neuvonta ja muut toimijat tukevat maatalousyrittäjiä uuden vuosikymmenen älymaatalouden rakentamisessa?

Tämän edistämiseksi järjestämme kevään ja alkukesän aikana neljän keskustelutilaisuuden sarjan, joissa pureudutaan älymaatalous -teemaan neljästä näkökulmasta: mitä uutta tutkimus tarjoaa, miten koulutus lisää valmiuksia ottaa uusia työkaluja käyttöön, miten neuvonta auttaa ottamaan uusia ratkaisuja ja tutkimustuloksia käyttöön ja miten muut toimijat mahdollistavat alan uudistumista. Keskustelusarja tavoitteena on työstää keskeisiä tavoitteita maatalouden osaamis- ja palveluverkoston rakentumiselle. Tilaisuuksien päätarkoituksena on toimia keskustelualustana sille, mitä uudistuva maatalous tarvitsee ja miten käytännössä viemme alan uudistumista eteenpäin.

Keskiviikkona 10.6.2020 klo 8.30-10.00 keskustellaan aiheista:
Kuinka arvokasta on tuotantoketjussa syntyvä data?
Mahdollistaako älymaatalous paremman kannattavuuden lisääntyneen läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden kautta ja saadaanko sillä lisäarvoa lopputuotteeseen?

Lue lisää »

17:00

Yrttipoimijakoulutus Kyyjärvellä

10 kesäkuun @ 17:00 - 21:00
35euroa

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Kyyjärvellä opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja vadelmanlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Keruu-  ja tunnistusharjoitukset Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Tulethan koulutukseen vain täysin terveenä.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös