- Eläinten hyvinvointi
- Elintarvike ja ruoka
- Green Care
- Kulttuuriympäristö
- Kylätoiminta
- Kyläturvallisuus
- Luonnontuotteet
- Luontomatkailu
- Maaseutumatkailu
- Maatalous
- Metsätalous
- Ulkoilureitit
- Vapaaehtoistyö
- verkostoituminen
- Viestintä
- Yleinen
Latest Past Events
Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille -selvityksestä -webinaari
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. Kiinnostuksen kohteena olivat erityisesti pienten ja keskisuurten toimijoiden kokemukset. Saaduista tuloksista kerrotaan 3.2.2021 klo 9.00 – 10.15 järjestettävässä webinaarissa. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki alkuvuonna 2021 aitojamakuja.fi -sivuston kautta!
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamista Keski-Suomessa -webinaari, osa 1
Hungry for Finland - Ruokamatkailun tuotteistamista Keski-Suomessa -webinaari järjestetään tiistaina 2.2. klo 12 - 15. Webinaarissa kuullaan päivitetystä Suomen Ruokamatkailustarategiasta 2020-2028 ja Ruokamatkailun tuotesuosituksista 2020.
Farm Business Management -webinaari 27.1.2021
Farm Business Management -webinaarin toinen osa keskiviikkona 27.1.2021 klo 8.30 - 10.30.
Aiheina maatilayrittäjien menestymisvalmiuksien kehittäminen muuttuvassa ympäristössä neuvonnan ja yritysten avulla.