Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

3D-tulostus käytännössä

30 tammikuun, 2019 @ 16:00 - 20:00

| Vapaa pääsy

Haluatko tietää lisää 3D-tulostuksesta ja kokeilla 3D-mallin suunnittelua käytännössä? Tervetuloa tutustumaan 3D-tulostukseen!

Maksuttomassa työpajassa asiantuntija Teemu Leppänen (Jyväskylän yliopisto) kertoo, mitä 3D-tulostus on ja miten se toimii, sekä esittelee esimerkkejä siitä, kuinka sitä voi käyttää. Työpajassa on esillä 3D-tulostettuja kappaleita ja 3D-tulostin, joihin osallistujat saavat tutustua. Päivän lopuksi työpajan osallistujat pääsevät kokeilemaan 3D-tulostamista käytännössä pienryhmissä, joissa suunnitellaan CAD-ohjelmalla pieni 3D-malli. Tulostamme yhden kappaleen digitaalisesta mallista. Huom! Et tarvitse erityistä tietoteknistä osaamista, pienryhmätyöskentely tapahtuu ohjattuna!

3D-tulostamisessa digitaalisesta mallista tulostetaan fyysinen kappale kerros kerrokselta. Tällä hetkellä materiaalina käytetään useimmiten muovia, mutta myös metallia, keraamia ja lasia voidaan tulostaa. 3D-tulostamalla voidaan esimerkiksi tehdä silmälasien kehyksiä, rakennusten pienoismalleja ja lääketieteessä käytettäviä proteeseja. 3D-tulostuksen etuja muihin tuotantomenetelmiin nähden ovat mm. nopea tuotannon aloitus, monimutkaisten kappaleiden valmistus sekä se, että mallia on helppo muuttaa.

Työpajaan mahtuu mukaan max 20 henkilöä.  Viimeinen ilmoittautumispäivä 16.1. Ilmoittautuminen: https://www.jyu.fi/digipolku/ilmoittautuminen

 

Ilmoittaudu mukaan!


Tiedot

Päivämäärä:
30 tammikuun, 2019
Aika:
16:00 - 20:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , ,
Kotisivu:
https://www.jyu.fi/digipolku/tapahtumat/3d-tulostus-kaytannossa-4

Tapahtumapaikka

Kylpylähotelli Peurunka
Peurungantie 85
Laukaa, 41340 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös