Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmastonmuutos-työpaja pienten keskisuomalaisten kuntien asukkaille

18 maaliskuun, 2021 @ 17:00 - 19:00

Onko kotikuntasi Kannonkoski, Konnevesi, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Luhanka, Multia tai Toivakka? Oletko kiinnostunut keskustelemaan ilmastonmuutoksesta ja ilmastoteoista erityisesti harvaan asutuilla seuduilla? Nyt siihen on mahdollisuus etätyöpajassa!

Työpaja järjestetään torstaina 18.3. klo 17-19. Tilaisuus on avoin kaiken ikäisille pienten keskisuomalaisten kuntien asukkaille. Mukaan pääsee 24 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. 

Ilmastonmuutos ja minä -työpajoja järjestetään kaikkinensa kolme. Jokainen työpaja on suunnattu eri kokoisten keskisuomalaisten kuntien asukkaille. Työpajojen yhteenvetoja käytetään selvitettäessä kuntalaisten asenteita ja ajatuksia yksilön vaikuttamiskeinoista ilmastonmuutokseen, erityisesti harvaanasutulla seudulla, nyt ja tulevaisuudessa.

Työpaja on osa Keski-Suomen liiton Maalaisjärkielämää-hanketta, jossa pureudutaan harvaan asuttujen seutujen ilmastotyöhön ja elämään maalla ilmastonäkökulmasta. Muihin hankkeen tiimoilta järjestettäviin maksuttomiin etätyöpajoihin pääset tutustumaan täältä

 

Tervetuloa mukaan keskustelemaa!

 

Lisätietoja antaa tarvittaessa

Suvi Bayr
040 652 3848
suvi.bayr[at]keskisuomi.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös