Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Käsintehty ruoka -kilpailu – Osallistu ja haasta yrittäjätuttavasikin mukaan!

17 syyskuun, 2016

Käsityömäisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkeaa tulevana viikonloppuna Ween Maan Wiljaa -tapahtumassa Jyväskylässä 17.9.2016, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Käsintehty ruoka -kilpailu arvioi ja palkitsee laadukkaimmat ja oivaltavimmat alkuperältään tunnistettavat elintarvikkeet. Kilpailu on avoin kaikille käsityömäisesti ja pienimuotoisesti jalostaville suomalaisille mikro- ja pk-elintarvikeyrityksille.

Arvioinnissa kiinnitetään huomiota tuotteen laatuominaisuuksiin kuten makuun, ulkonäköön, tuoksuun ja rakenteeseen. Lisäksi arvioidaan muun muassa myyntipakkausta ja tuotteen tarinaa. Raati valitsee kolme parasta käsintehtyä elintarviketta sekä nimeää mahdollisen kunniamaininnan saajan jostakin erityisansiosta tuotekehityksessä, innovatiivisuudessa tai pakkauksessa. Raadissa on ammattikeittiön, median, graafisen suunnittelun ja kuluttajien edustajia.

Yrittäjä, osallistumalla kilpailuun saat:
1. Palautetta omasta elintarvikkeestasi
2. Näkyvyyttä tuotteellesi ja yrityksellesi
3. Hyvää sparrausta Artesaaniruuan SM-kilpailuihin Raaseporiin lokakuussa

Osallistuminen on näin helppoa:
1. Ilmoittaudu pe 16.9. mennessä ilmoittautumislomakkeella TAI Leena Pölkki, leena.polkki(at)jamk.fi, p. 050 401 1894
2. Toimita kilpailutuotteesi järjestäjälle la 17.9. klo 8.00–9.00 JAMKin Dynamolle (Piippukatu 2). Voit ilmoittautua tuolloin myös paikan päällä. Jos sinulla on kiirettä myyntipisteesi rakentamisessa, ilmoittele meille, niin noudamme tuotteesi mukaan kilpailuun.
3. Raati arvioi tuotteet klo 10.00–12.00 ja julkaisee voittajan ja muut palkittavat klo 14.00.
4. Palkitut tuotteet ovat esillä Ween Maan Wiljaa -tapahtumassa 17.-18.9.2016 ja esitellään Aito maaseutu Keski-Suomessa -sivustolla sekä -verkkolehdessä. Palkitut saavat lisäksi kunniakirjat ja tuotepalkinnot.

Kilpailulla haluamme lisätä suomalaisten raaka-aineiden käyttöä elintarvikejalostuksessa ja nostaa pienimuotoisen tuotannon arvostusta, tasoa ja käyttäjälähtöisyyttä. Kilpailun tavoitteena on myös parantaa suuren yleisön, kaupan ja ammattikeittiöiden tietoisuutta olemassa olevasta tarjonnasta ja samalla vahvistaa molemminpuolista yhteistyötä. Kilpailu toteutetaan Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -hankkeen, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja ProAgria Keski-Suomen yhteistyönä.

Lue lisää Käsintehty ruoka -kilpailusta ja kilpailun säännöistä. Katso myös ruokakilpailun kutsu ja juliste.

Lisätietoja:
Leena Pölkki, leena.polkki(at)jamk.fi, p. 050 401 1894

Logot Käsintehty -ruokakilpailun kutsuun

 

Ilmoittaudu kilpailuun 16.9. mennessä


Tiedot

Päivämäärä:
17 syyskuun, 2016
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
, , ,

Tapahtumapaikka

JAMK, Rajakatu 35, tila F205 (muuttunut!)
Rajakatu 35, F205
Jyväskylä, 40100
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös