Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Keski-Suomen ruokaverkosto – tehdään tulevaisuus yhdessä

15 maaliskuun @ 13:00 - 15:30

Tervetuloa mukaan Keski-Suomen ruokaverkoston uuden kehittämisstrategian jalkauttamis- ja sitouttamistilaisuuteen tiistaina 15.3. klo 13 – 15.30! Tilaisuus toimii työpajamuotoisesti ja sen aikana keskustelemme siitä, miten joulukuussa julkaistuun kehittämisstrategiaan kirjatut tavoiteet saadaan yhdessä vietyä käytäntöön.

Huom. Tapahtuman ajankohtaa muutettiin vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Toivomme, että tilaisuus voidaan maaliskuussa järjestää paikan päällä Jyväskylän ammattikorkeakoululla, mutta seuraamme koronatilannetta ja teemme tarvittaessa muutoksia.

Tilaisuuteen voi valmistautua tutustumalla Keski-Suomen ruokaverkostossa on mahdollisuuksia – Keski-Suomen ruokaverkoston kehittämistrategia 2022 -2027 -julkaisuun. Julkaisuun pääset tämän linkin kautta.

Tilaisuus järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa, tarkemmat tiedot tilaisuuden paikasta ja ohjelmasta tarkentuvat myöhemmin. Voit jo kuitenkin ilmoittautua mukaan tämän linkin kautta (Webropol-ilmoittautuminen avautuu uuteen välilehteen).

Tilaisuuden järjestää Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhanke.

 

Ilmoittaudu mukaan


Tiedot

Päivämäärä:
15 maaliskuun
Aika:
13:00 - 15:30
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
, , ,

Järjestäjä

KEKO2-hanke
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös