Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keski-Suomen ruokaverkosto – tehdään tulevaisuus yhdessä

15 maaliskuun, 2022 @ 13:00 - 15:30

Tervetuloa mukaan Keski-Suomen ruokaverkoston uuden kehittämisstrategian jalkauttamis- ja sitouttamistilaisuuteen tiistaina 15.3. klo 13 – 15.30! Tilaisuus toimii työpajamuotoisesti ja sen aikana keskustelemme siitä, miten joulukuussa julkaistuun kehittämisstrategiaan kirjatut tavoiteet saadaan yhdessä vietyä käytäntöön.

Työpajassa tulevaisuuden ruokakuvista ja niihin varautumisesta on alustamassa Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen tutkimusjohtaja Tuomas Kuhmonen. Fasilitaattorina toimii projektipäällikkö Hilkka Heikkilä Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Jokainen työpajaan osallistuva saa itselleen oman Ruokaverkoston tulevaisuus -flyerin, johon kirjata omat tavoitteensa ja lupauksensa ruokaverkostolle. Näin teemme tavoitteistamme yhdessä konkreettisia! Työpajaan kuuluu myös kahvitarjoilu.

Työpaja on tarkoitettu kaikille Keski-Suomen ruokaverkoston toiminnasta ja tulevaisuudesta kiinnostuneille. Työpaja järjestetään Jamkin pääkampuksella tilassa F405.

Ilmoittaudu mukaan Webropolissa ja tule kanssamme luomaan askelmerkit ruokaverkoston tulevaisuustyön etenemiselle!

Tilaisuuteen voi valmistautua tutustumalla Keski-Suomen ruokaverkostossa on mahdollisuuksia – Keski-Suomen ruokaverkoston kehittämistrategia 2022 -2027 -julkaisuun. Julkaisuun pääset tämän linkin kautta.

Tilaisuuden järjestää Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhanke.

 

Ilmoittaudu mukaan


Tiedot

Päivämäärä:
15 maaliskuun, 2022
Aika:
13:00 - 15:30
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
, , ,

Järjestäjä

KEKO2-hanke
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös