Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Lammasalan sidosryhmän verkkotapaaminen

25 elokuun @ 13:00 - 15:00

Tapaamisen tarkoituksena on esitellä lampaanlihan tuotantoketjun toimijoita ja tiedottaa ketjun ajankohtaisista asioista.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Lisätietoja antaa:
Marianne Reinikka
marianne.reinikka@jamk.fi
p.+358 40 183 7085

Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen -hankkeen tavoitteena on kehittää tiedonkulkua, suunnitelmallisuutta ja vastuullisuutta lampaanlihan tuotantoketjussa, luoda lampaanlihan imagoviestintäpankki kaikkien ketjun toimijoiden käyttöön sekä kehittää lampureiden toimintaa ammattimaisempaan ja suunnitelmallisempaan suuntaan.
Hanke toimii ajalla 1.1.2022-31.12.2023. Hanketta rahoittavat Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahasto ja Varsinais-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan Ely-keskukset.


Tiedot

Päivämäärä:
25 elokuun
Aika:
13:00 - 15:00
Asiasanat:
, ,

Tapahtumapaikka

Teams-etäyhteys
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös