Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leader JyväsRiihen yhdistysilta

26 huhtikuun, 2022 @ 17:00 - 18:00

JyväsRiihi järjestää huhtikuussa yritys- ja yhdistysillat. Tilaisuuksissa esitellään JyväsRiihen rahoitusta ja toimintaa, sekä kerrotaan, mitä uudesta vuonna 2023 alkavasta rahoituskaudesta tiedetään tässä vaiheessa.

JyväsRiihi on maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää maaseuturahoitusta alueensa yrityksille ja yhdistyksille. JyväsRiihen uuden paikallisen kehittämisstrategian valmistelu on loppusuoralla, ja haluamme esitellä tulevat painopisteet ja tavoitteet, jotka ohjaavat maaseudun kehittämistä Jyväskylän maaseutualueilla, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.

Tarjoamme mahdollisuuden kommentoida tulevaisuuden kehittämissuuntia. Haluamme myös kuulla ideoita tulevan yhteistyön kehittämiseen. Tule mukaan linjoille!

Yhdistysilta

Tiistai 26.4. klo 17–18

Tilaisuudessa kerromme, millaisia palveluita JyväsRiihi tarjoaa alueen yhdistyksille ja esittelemme JyväsRiihen tulevia painopisteitä rahoituksen jaossa.

Lisäksi herättelemme keskustelua mm. seuraavista aiheista:

  • Miten osallisuutta lisätään kylissä?
  • Millaista toimintaa kyliin tarvitaan?
  • Miten nuorten viihtyvyyttä parannetaan yhteisöissä?
  • Miten edistetään paikalliskulttuuria?
  • Miten turvallisuutta ja muutosvalmiutta lisätään kylissä?
  • Millaista tukea tai tietoa ilmasto- ja ympäristöhankkeiden toteuttamiseen tarvitaan?
  • Miten JyväsRiihi voisi palvella parhaiten paikallisessa kehittämisessä?

Paikalla keskustelemassa Keski-Suomen kylien kyläasiamies Reena Laukkanen-Abbey ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n kehittämispäällikkö Katariina Luoto.

Tilaisuus järjestetään Teams-etäyhteydellä. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään kahta päivää ennen tilaisuutta: toimisto(at)jyvasriihi.fi.

Yritysilta

Torstai 28.4. klo 17–18

Yritysillassa kerromme, millaisia palveluita JyväsRiihi tarjoaa alueen yrittäjille. Esittelemme tulevan rahoituskauden tukimuotoja ja JyväsRiihen painopisteitä rahoituksen jaossa. Tilaisuudessa kerrotaan myös kokemuksia ja esimerkkejä yritysrahoituksen hyödyntämisestä.

Lisäksi keskustelemme tilaisuudessa alueen kehittämisestä yritysnäkökulmasta. Mm. millaista osaamista tai yritysyhteistyötä alueella tarvitaan?

Tilaisuus järjestetään Teams-etäyhteydellä. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään kahta päivää ennen tilaisuutta: toimisto(at)jyvasriihi.fi.

Lisätietoja JyväsRiihen sivuilta


Tiedot

Päivämäärä:
26 huhtikuun, 2022
Aika:
17:00 - 18:00
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös