Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LuomuKS-hankkeen opintomatka Saksaan

13 helmikuun, 2018 @ 08:00 - 17 helmikuun, 2018 @ 00:30

Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa järjestää opintomatkan Saksan BIOFACH- luomumessuille ja alueen luomutiloille 13-16.2.2018

13.2. tiistai

Lento aamulla Jyväskylästä Helsinkiin ja sieltä edelleen Müncheniin Finnairin lennoilla turistiluokassa. Perillä ollaan aikataulun mukaan klo 9.30. Lentokentällä on vastassa opas ja hänen johdollaan siirrytään bussiin. Lentokentältä ajetaan Hohenkammeriin. Siellä tutustutaan vuonna 1992 luomutuotantoon siirtyneeseen Gut Eichethof maatilaan. Lounaan jälkeen ajetaan kohti Nürnbergin kaupunkia. Toinen vierailu tehdään Plankstettenin luostarin luomutilalle. Tutustuminen monipuolisen yrityksen toimintaan. Majoittuminen ja yhteinen iltaruokailu.

14.2. keskiviikko

Aamiainen, jonka jälkeen ajetaan messuille. Ajomatka hotellista on noin 16 km. Koko päivä messuilla. Tapaaminen Biosiegel toimiston edustajien kanssa: esittely ja luento alan nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä tai esim. jakeluverkostojen ja laadunvalvonnan asioista. Messujen sulkeuduttua lähdetään Müncheniin. Yhteinen iltaruokailu joko matkan varrella tai hotellissa Münchenissä.

15.2. torstai

Aamiaisen jälkeen lähdetään tilavierailuille Münchenistä koilliseen: Biohof Lex ja Billesberger Hof.

16.2. perjantai

Aamiaisen jälkeen ajetaan Münchenin lähelle maatalousalan oppilaitokseen, Die Staatliche Fachschule für Agrarwirtschaft, Fachrichtung Ökologischer Landbau, jossa opetetaan luomutuotantoa tai tutustutaan Tagwerk osuuskunnan toimintaan. Lounaan jälkeen ajetaan lentokentälle. Finnairin lento Helsinkiin lähtee klo 18.40.


Tiedot

Alkaa:
13 helmikuun, 2018 @ 08:00
Loppuu:
17 helmikuun, 2018 @ 00:30

Tapahtumapaikka

Nuremberg, Germany
nuremberg, Saksa + Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös