Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luontotreffit – speed dating goes luonto

5 heinäkuun, 2018 @ 00:00

Tervetuloa mukaan erilaisille treffeille – luontoon!

Jos olet suurin piirtein 30 – 60 -vuotias ja etsit ihmistä elämääsi tositarkoituksella, mutta sopiva pilke silmäkulmassa, niin tämä tapahtuma voisi olla juuri Sinulle.  Järjestämme speed dating goes luonto –tyyppisen tilaisuuden. Uusien tuttavuuksien lisäksi pääset kokemaan upeaa alueen luontoa ja osallistumaan hyvähenkisiin tehtäviin vaihtuvan parin kanssa.

Luontotreffit järjestetään päiväsaikaan, Etelä-Konnevedellä torstaina 5.7.2018, Konneveden Siikapirtillä

Osallistujamäärä on rajallinen, sillä tapahtumaan tavoitellaan suurin piirtein tasamäärä pareja. Pyrimme kuitenkin saamaan mukaan kaikki. Itse tapahtuma on ilmainen, mutta siihen sisältyvät kahvitukset ja ruokailut maksullisia ja ne maksetaan etukäteen ennen tapahtumaa (n. 35 eur – hinta tarkentuu). Lisäksi on mahdollista ostaa majoitusta ja liput Häyrylänranta Blues -tapahtumaan (lisätietoa myöh).

Miten?

  1. ilmoittaudut mukaan. ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.
  2. osallistuminen vahvistetaan tapahtumajärjestäjän toimesta kaikille ilmoittautuneille kesäkuun alkuviikolla.
  3. kaikille mukaan mahtuneille toimitetaan tarkemmat lisätiedot, mm. maksuista.

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Tapahtumassa toimii normaali ulkoiluvaatetus sekä sateen varalta myös vedenkestävää vaatetusta. Päivän aikana liikutaan hieman kivikkoista ja juurakkoistakin polkua, joten sen mukaiset kengät (esim. ulkoilukengät, lenkkarit). Maasto on helppoa, joten normaalia peruskuntoa kummempaa ei tarvita.

Samalla on oiva mahdollisuus osallistua myös Konneveden Häyrylänranta Pop & Blues -tapahtumaan, missä esiintyvät mm. Tuure Kilpeläinen ja Vesterinen yhtyeineen: Häyrylänranta Pop & Blues Lippuja voi varata etukäteen, mutta niitä on saatavilla myös tapahtumapäivänä.

Alueella tapahtuu muutakin huikeaa: Etelä-Konneveden viikko-ohjelma 2018 

Majoitusta voi tiedustella seuraavista:

Konneveden alueen majoituspalvelut

Rautalammin alueen majoituspalvelut

Visit Jyväskylä (Jkl + lähialueet)

Tapahtumaidea on syntynyt kohdatessamme ihmisiä, jotka eivät tunne omakseen treffipalstoja, ravintoloita tai muuten vain haluaisivat vaihteeksi tutustua ihmisiin uudenlaisessa ympäristössä – tositarkoituksella kuitenkin sopivan leppoisasti. Tähän tunnelmaan pyrimme!

Mainosesite (A4, pdf)

 

 


Tiedot

Päivämäärä:
5 heinäkuun, 2018
Aika:
00:00
Asiasanat:
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös