Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mikä meitä estää? Putsaa (kunta)korvasi kuuntelemaan nuoria

7 toukokuun, 2019 @ 15:00 - 17:00

Pohjoisen Keski-Suomen kuntien, järjestöjen ja nuorten edustajien kokoontumisten tarkoituksena on löytää yhteistyömuotoja, oppia toinen toisiltaan sekä tuoda nuorten ääntä kuuluviin päätöksenteossa ja kehittämistyössä.

Maaseudun Sivistysliiton Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot -hankkeen järjestämä ensimmäinen Osaamiskiihdyttämö pidettiin  Viitasaarella 30.10.2018. Tilaisuudessa mietittiin keinoja ja tehtiin lupauksia siitä, millä tavoin nuorten ääni ja näkemykset otetaan jatkossa kunnissa huomioon. Lupaukset talletettiin kuviksi. Nyt on tullut aika kokoontua jälleen ja päivittää kuulumiset. Ovatko lupaukset toteutuneet?

Tilaisuudessa kuullaan kokemuksia Pyhäjoen kunnasta, missä nuorten osallisuutta on lisätty tapahtumien avulla. Toiminnallisessa osuudessa käydään ohjattuja Erätauko-keskusteluja teemalla “Mikä meitä estää…?” Menossa mukana myös Tulevaisuuden tekijät -hanke.

Pohjoisen Keski-Suomen alueella asuva nuori, järjestötoimija, kuntapäättäjä, viranhaltija, aiheesta kiinnostunut – tervetuloa mukaan!

Lue lisää MSL:n sivuilta >>

Laita päivä ja aika, ti 7.5. klo 15-17  kalenteriisi – ilmoittautuminen aukeaa lähempänä ajankohtaa. Paikkana on Kyyjärven Nopolan koulu, Koulutie 4, Kyyjärvi.

Lisätietoja

Maaseudun Sivistysliitto
Niina Vuori
projektikoordinaattori
p. 040 774 9378
niina.vuori@msl.fi
www.msl.fi

 


Tiedot

Päivämäärä:
7 toukokuun, 2019
Aika:
15:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös